FeaturedHaberler

Şık ve sportif sırt çantalı: Karşınızda yeni Audi A6 Avant!




Audi’nin sportif station modeli A6 Avant, yenilenen yüzüyle ortaya çıktı. Bünyesinde barındırdığı teknolojik yenilikler ile büyüleyen yeni Audi A6 Avant ile ilgili tüm detaylar haberimizde!

Yeni Audi A6 Avant ile #stationlarısevin!

Tasarımsal olarak kendisinden beklendiği gibi sportif bir station model görüntüsü çizen yeni A6 Avant, arka bölüme doğru sertleşen çizgileri ile dikkat çekiyor. Özellikle D sütunundaki sert tavan geçişi, modelin sportif görünümünü perçinleyen önemli bir unsur olmuş. Bunların dışında aracın genel karakteristik özellikleri, station modelin kardeşi olan A6 Sedan’a oldukça benziyor.

565 litrelik bagaj hacmine sahip Audi A6 Avant, arka koltuklar yatırıldığında ise tam 1.680 litrelik devasa bir yükleme alanına ulaşıyor. Elektrikli açılıp kapanan bagaj kapağının standart olarak sunulduğu araçta eller serbest teknolojisi ise opsiyon listesinde yer alıyor. Aracın iç mekanında 10.1 inçlik MMI bilgi-eğlence sisteminin yanı sıra, 8.6 inçlik iklimlendirme ekranı ve 12.3 inçlik dijital gösterge paneli de kullanıcıların hizmetine sunuluyor.

Yeni A6 Avant’ın kaputunun altında nasıl bir motorun yer alacağı açıklanmadı. Ancak araçta sedan modeldeki 340 beygirlik 3.0 litre V6 hibrit motorun bulunmasını bekliyoruz. 7 ileri S-Tronic ya da 8 ileri Tiptronic şanzıman ile eşleşen motor, Quattro çekiş sistemiyle birleşiyor. Aracın opsiyon listesinde 4 tekerin çekişini yönlendiren spor diferansiyel, B&O ses sistemi ve head-up display dikkat çekiyor.

Son olarak önümüzdeki aylarda satışa sunulacak A6 Avant’ın eksik detaylarının satış döneminde belli olacağını belirtelim.

 

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. Alt kolları da yatay uzanan direksiyon simidini yadırgadım o kadar. Onun dışında gayet iyi. Tiptronic şanzımanlarla, ses sistemi ve quattro opsiyonlarıyla hoş olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu