FeaturedHaberler

Yüksek menzilli HondaJet Elite tanıtıldı




Honda, sınıfının en hızlı, en yüksek irtifada uçabilen, en sessiz ve en yüksek yakıt verimliliğine sahip jeti HondaJet Elite’i dünyaya tanıttı.

HondaJet menzilini yüzde 17 artırarak 400 kilometre daha uzun mesafe kat edebilir hale geldi. Motorlarındaki yeni geliştirilmiş ses azaltıcı giriş yapısı da yüksek frekanslı gürültüleri azaltaraküst düzey sessizlik sağlıyor.

Ayrıca yeni uçağın gelişmiş havacılık sistemi, uçuş güvenliğini artırmak üzere optimum uçuş planlaması, otomatik stabilite ve koruma fonksiyonlarını da içeriyor. 2 bin 661 kilometre menzile sahip olduğunu da eklemek gerek. Bünyesindeki özel teknolojilerle pistlerdeki kalkış ve iniş mesafesini otomatik olarak ayarlıyor.

Uçakta sadece uçuşa yönelik üstün teknolojilerle donatılmakla kalmıyor. Aynı zamanda hoparlöre gerek duymayan ve tüm kabinde kesintisiz ses deneyimi sağlayan endüstrinin ilk kabin içi ses sistemi Bongiovi gibi özel çözümler de sunuyor.

Emniyet kemerli tuvalet, buharlı kahve makinesi ve çift renkli lüks koltuklar diğer isteğe bağlı donanımlar olarak öne çıkıyor. HondaJet Elite, sınıfındaki en iyi yakıt verimliliğini de sunuyor. Aynı zamanda sınıfının en iyi hızını, yüksekliğini ve menzilini da sunarak çevreyi koruyor.

HondaJet Elite, 28-31 Mayıs’ta EBACE’de ilk kez sergilenecek.


Diğer Honda haberleri için BURAYA tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu