FeaturedHaberler

Yeni SsangYong Korando, elektrikli sürümüyle şaşırtacak




Koreli arazi aracı üreticisi SsangYong, mini crossover segmentindeki Tivoli modelinden sonra uzun süre sessiz kalmıştı. Bu suskunluğu bozacak olan yeni SsangYong Korando, tam elektrikli sürümü ile otomobil severleri şaşırtacak gibi görünüyor.

SsangYong Korando, yeni tasarım diliyle elektriklenecek

Ağır kamuflajıyla objektiflere yansıyan yeni Korando, markanın Avrupalılaşma yolunda somut bir adım attığını gösteriyor. E-SIV ve KAVL konseptlerinden ilham alacak otomobil; yeni ızgarası, LED farları, direksiyon simidi ve 18 inçlik jantları ile dikkat çekiyor. Bunun dışında plastik dolgulardan dolayı yeni Korando’nun genel hatları hakkında bir tahmin yürütmek zor.

SsangYong Korando’nun kaptunun altında ise 3 farklı motor seçeneği yer alacak. Yeni geliştirilen 1.6 litrelik dizel ve 1.5 litrelik benzinli motorların yanı sıra bir de hibrit motor seçeneği kullanıcıları karşılayacak. İlerleyen dönemde ise tamamen elektrikli bir seçeneğin daha satışa sunulacağı bildiriliyor. Elektrikli motora sahip versiyonun 320 ile 450 kilometre arasında menzil sunması bekleniyor.

Önümüzdeki yıl tanıtılacak olan yeni Korando, 2020’nin ilk aylarında yollara inecek.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu