FeaturedHaberler

Alfa Romeo 4C için artık veda vakti geldi




Alfa Romeo’nun sportif coupe modeli 4C, markanın ayağa kalkma sürecinde uzun süre geçiş modeli misyonunu taşımıştı. Önümüzdeki dönemde model gamında yer almayacak olan Alfa Romeo 4C ile vedalaşma zamanı geldi.

Alfa Romeo 4C üretimi azalarak sona erecek!

İtalyan markanın yeni dönem planlamasında gözden çıkardığı 4C’nin coupe gövde tipine sahip versiyonunun üretimi durduruldu. Amerika ürün müdürü Danny Britt aracın üretiminin durdurulduğunu doğrularken, modelin Spider versiyonunun üretiminin ise bir süre daha devam edeceğini belirtti. 2019 yılı içerisinde ise 4C modeli planlandığı üzere tamamen tarih olacak.

Alfa Romeo 4C’nin üretiminin sonlanacağı, markanın yeni projeleri için erken davranacağını gösteriyor. Hatırlanacağı üzere FCA grubunun geçtiğimiz aylarda yayınladığı 5 yıllık planlarında 8C ve GTV modellerinin yeniden üretileceği vurgulanıyordu. Gelen bu haber ile beraber sportif cabrio’nun yerini alacak yeni 8C’nin 2020’ye kadar tanıtılacağını söyleyebiliriz.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu