FeaturedHaberler

SEAT Tarraco, üretim versiyonu ile Ring’de göründü




SEAT’in orta SUV sınıfındaki yeni temsilcisi Tarraco, ağır kamuflajını kaldırmadan hemen hemen bütün detaylarını gözler önüne sermişti. SEAT Tarraco, tanıtılmadan önce Ring’de üretim versiyonuyla ilk kez turladı.

SEAT Tarraco, markanın yeni imajını ortaya koyuyor

Adını İspanya’nın Tarragona şehrinden alan Tarraco, VAG grubunun diğer üyeleri VW Tiguan ve Skoda Kodiaq gibi MQB platformunu kullanıyor. Daha önce sızdırılan çizim görüntülerinde tasarım detayları görünen aracın yollara inmiş hali, tasarımıyla ilgili daha fazla ipucu veriyor. Tamamen yeni panjurun ön bölümün havasını tamamen değiştirdiği aracın arkasındaki LED stopları da ortadaki eklenti ile birbirine bağlanmış. Bu yönden markanın imajının yeni Tarraco ile yenileneceğini söylemek mümkün.

SEAT Tarraco’nun iç mekanının tıpkı Ateca gibi kullanıcı odaklı tasarlandığı, dijital gösterge panelinin ayırt edilebilir yenilikler arasında yer aldığı belirtiliyor. Aracın kaputun altında ise toplam 7 farklı motor seçeneği bulunacak. 1.4 litrelik TSI motor 125/150 beygir güç üretirken, 2.0 litre hacimli TSI motor ise 180/220 beygir güce sahip. Dizel tarafta ise 150/190 ve 240 beygir güce sahip 2.0 litrelik TDI motor kullanıcıları karşılayacak. Ayrıca ilerleyen süreçte bir de hibrit motor seçeneği, yeni Tarraco’nun motor seçeneklerine eklenecek.

Ekim ayındaki Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan SEAT Tarraco’nun yıl sonuna kadar yollarda olması bekleniyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu