FeaturedHaberler

FCA ve Ferrari’nin patronu Marchionne’den üzücü haber!




Fiat-Chrysler grubu ve Ferrari markasının CEO’luğunu üstlenen Sergio Marchionne’den üzücü haber geldi. Otomotiv sektörünün başarılı ismi, zorunlu olarak görevinden ayrıldı!

FCA/Ferrari CEO’su Marchionne görev süresini tamamlayamadı!

66 yaşındaki CEO’nun görev süresi bu yılın sonunda sona eriyordu. Ancak FCA ve Ferrari’den yapılan ortak açıklamada tecrübeli ismin flaş şekilde görevden ayrıldığı duyuruldu. Geçtiğimiz hafta omzundan bir operasyon geçiren Sergio Marchionne’nin ameliyatı komplikasyonlar nedeniyle başarılı sonuçlanamadı. Prostat kanseri olduğu iddia edilen İtalyan patronun bu yüzden masadan kalkamadığı ve derin komaya girdiği iddia ediliyor.

Geçici olarak Ferrari’nin başına Louis Camilleri getirilirken, FCA grubunu ise Mike Manley yönetecek. 2004 yılından beri markanın en üst yöneticisi olan isim; Chrysler’in Fiat bünyesine katılması ve iki şirketin birleşmesinde aktif rol üstlenmişti. Alfa Romeo’nun yeniden yapılanmasını da bizzat kendisi yöneten CEO, son olarak markanın gelecek yıllardaki vizyonunu duyurmuştu.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu