FeaturedHaberler

FCA’da Marchionne depremi: Alfredo Altavilla istifa etti!




Fiat-Chrysler grubu CEO’su Sergio Marchionne’nin rahatsızlığından dolayı görevinden alınmasının ardından yeni istifalar gelmeye başladı. Grupta pek çok bölgenin yönetiminden sorumlu Alfredo Altavilla istifasını açıkladı!

TOFAŞ’ın eski CEO’su Alfredo Altavilla, FCA’dan istifa etti!

Marchionne’nin geçen hafta girdiği ameliyattan komada çıkmasının ardından Fiat-Chrysler grubu kırmızı alarma geçti. Grubun başına Jeep’in patronu Mike Manley’in geçmesinin ardından Avrupa ve EMEA bölgesi sorumlusu Altavilla’nın istifa ettiği öğrenildi. Altavilla, gelecek yıl emekli olmaya hazırlanan Marchionne’nin yeri için en büyük adaylardan biri olarak gösteriliyordu.

Kariyerine 1990’lı yıllarda Fiat SpA’da başlayan 54 yaşındaki isim, 2005-2006 yıllarında TOFAŞ’ın başına geçirilmişti. Son olarak 2012 yılında FCA Avrupa ve EMEA başkanlığı görevine getirilen başarılı yöneticinin Ağustos ayında görevinden resmen ayrılacağı bildirildi.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu