FeaturedHaberler

Makyajlı Suzuki Vitara yeni motorlarıyla duyuruldu!




Suzuki’nin kompakt SUV sınıfındaki temsilcisi Vitara, makyajlı yüzü ile tanıtıldı. Japon markanın başarılı modeli Suzuki Vitara, yeni motor ailesi ile dikkat çekeceğe benziyor.

Suzuki Vitara’ya makyaj ile iki yeni motor geldi!

Dış mekanında bir makyaja göre muhafazakar sayılabilecek yenilikler ile gelen Vitara; yeni grafiklere sahip LED far ve stop grubu ile geliyor. Ön ızgarası dikey formda yenilenen aracın iç mekandaki yol bilgisayarı da renkli bir yapıya kavuşmuş.

Görsel yenilikten farklı olarak güvenlik ekipmanları ile dikkat çeken makyajlı Suzuki Vitara, üst paketinde otomatik frenleme, şerit ayrılma uyarısı/aracı şeritte tutma, kör nokta ekranı ve geri görüş kamerası gibi teknolojileri standart olarak sunacak.

1.6 litrelik motoru da makyaj ile beraber rafa kaldıran Suzuki, aracın kaputunun altına iki yeni Boosterjet motor eklemiş. 111 beygir güç üreten 1.0 litrelik motorun yanı sıra 1.4 litre hacmindeki 140 beygirlik ünite, başarılı aracın motor seçenekleri olacak. Bununla beraber ilk etapla yalnızca manuel şanzıman seçeneğinde dört tekerden çekişin opsiyon olarak sunulacağı da özellikle belirtiliyor.

Son olarak makyajlı Suzuki Vitara’nın fiyatlarının çıkış tarihinde netlik kazanacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. 1.4 140'lık motor geçen yıldan beri satılıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu