FeaturedVideolarVLOG

Süper Spor TÜRK Otomobili ONUK SAZAN | VLOG




Süper Spor TÜRK Otomobili

Onuk Sazan , Askeri Hücüm Botlar (MRTP- Multi Role Tactical Platform) ve Lüks Motoryat tasarımcısı ve üreticisi olan OnukFirması‘nın geliştirdiği bir otomobildir

İsmi Nereden Geliyor? 

Onuk Sazan Projesi, Dr. Ekber Onuk’un 1996 yılında bir trafik kazasında kaybettiği oğlu, İTÜ Uçak ve Uzay Mühendisliği öğrencisi Kaan N. Z. Onuk’un projesidir. Bu projeye Kaan N. Z. Onuk’un sazan balığı besleme sevdasından dolayı lakabı haline gelen Sazan ismi ad olarak verilmiştir. Otomobilin önündeki model yazısı olan Sazan İmzası da Kaan N. Z. Onuk’un el yazısından alınmadır.


Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Diğer Testlerimiz için BURAYA tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Araç giderken ön kaput sallanıyor. Sonrada araç Lotus’la karşılaştırılıyor. Ülke tek olması saygıya değer ama Türkiye daha kaliteli ürünlerle temsil edilmeli… Tesla yorumunu da kedi-ciğer meselesi gibi buldum. Adam haftada 5.000’in üzerinde adet araç üretiyor, yılların Ford’unun piyasa değerini geçti. Neresi başarısız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu