FeaturedHaberler

Makyajlı Hyundai Elantra, farklı ve yeni yüzüyle duyuruldu




C sınıfının güçlü sedan temsilcilerinden Hyundai Elantra, makyajlı yüzüyle resmen duyuruldu. Ağır makyaj operasyonunun ardından ciddi şekilde değişen yeni Elantra ile ilgili tüm detaylar haberimizde!

Hyundai Elantra, ağır makyajın ardından şimdi bambaşka!

Dış mekan tasarımında makyajdan öte bir yenilik yaşayan yeni Elantra, tamamen yeni ön ve arka yüze kavuşmuş. Ön yüzünde daha sivri bir tasarım dili kullanan otomobil; yeni kaput, tampon ve LED farlar ile üçgen formu ön plana çıkarmış. Ayrıca arka bölümde de yenilenen LED stop grubu, bagaj kapağı ve plakanın eklendiği tampon dikkatlerden kaçmıyor.

Aracın iç mekanında ise dışarıdaki kadar agresif yenilikler göremiyoruz. Üç kollu yeni direksiyon simidi eskisine göre çok daha sportif gözükürken, 5 inçlik bilgi-eğlence sistemi de AVN 5.0 ile güncellenmiş. Yeni gösterge paneli, sekiz hoparlörlü Infinity ses sistemi ile kablosuz şarj pedi makyajlı aracın diğer yenilikleri arasında yer alıyor.

Hyundai Elantra’nın motor seçeneklerinde ise herhangi bir güncelleme bulunmuyor. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacak 2019 model Elantra’nın fiyatı ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

14 Yorum

  1. Farları Lexus LFA'dan çarpıp biraz uzattık mı bu iş tamamdır
    Tipik Koreli zihniyeti, çalsın çırpsın biraz değiştirsin ama özgün bir şey üretmesin.

  2. Hyundai niyeysa tasarımlarda komik derecede "esinlenme" yapıyor. Kia'da daha kendine güveni tam oysa ki. Dıştan hadi güzel de, içeride niye direk Seat Leon yapmışlar? 🙂 Vites ve etrafındaki düğmeler de VW grubundan (ç)alma resmen.

  3. On farlar ibiza, on ızgara civic, arka farlar insignia yı anımsattı bana… keşke özgün bir tasarım yapsalarmis

  4. 2012 – 2018 model tamam çok iyi tasarım ama bu ne ya tam bir facia bunu üretirse satamaz yazık olur elantraya

    1. Şu anki durumunu bilmiyorum lakin bir ara temmuz kampanyası 1.6 benzinli manuel 68.000 tl ile f/p aracıydı masrafsız iyi bir otomobil elantra.

  5. Arac guzelde agir vergilerden yuzunden kac kisi bu araci alabilir ki ve bunca para verdikten sonra 2019 model ford focus alinir

  6. Sonunda Hyundai de diğer üreticilerin yanlışına katıldı. Ön tarafta orta konsolu gereksiz seviyede geniş tasarlayarak oturma alanlarını daralttılar. Yıllardan beri gelen "geniş, ferah araba" imajını böyle böyle bitiriyorlar. Ama artık tasarım çalıntısını güzel yapıyorlar, Çin arabaları gibi değil.

    Ormanci demiş ki:

    Hyundai niyeysa tasarımlarda komik derecede "esinlenme" yapıyor. Kia'da daha kendine güveni tam oysa ki. Dıştan hadi güzel de, içeride niye direk Seat Leon yapmışlar? 🙂 Vites ve etrafındaki düğmeler de VW grubundan (ç)alma resmen.Hepsini görüntüle…

    Leon'dan alıntı uzun zaman önce yapılmıştı zaten. =) Şimdi yine havalandırma ızgaralarını garip garip kromajla üsleyerek bir derece özelleştirmeye çalışmışlar, buna da şükür 😀

  7. Hyundai, eskisi gibi Türkiye’ye önem vermemeye başladı. Accent’i ülkemize geliş tarihi belli değil iken bu aracın ülkemize gelişi de Hyundai için zaten bir hata olur. Yeni Elantra bu kasayla satmaz satması imkansız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu