FeaturedHaberler

Renault Arkana’dan “heyecanlandıran” resmi ilk görüntü!




Haziran ayında objektiflere yakalanan Renault Captur Coupe, farklı görüntüsüyle otomobil severleri meraklandırmayı başarmıştı. Adı resmiyet kazanan Renault Arkana, ilk görüntüsünü de paylaşıldı!

Coupe-SUV Renault Arkana, yüzünü göstermeye çok yakın!

Daha önce ağır kamuflajlı olarak gördüğümüz Arkana, coupe-SUV tarzı tasarımıyla oldukça farklı görünüyordu. Mercedes-Benz CLS Coupe ve BMW X4 tarzı bir arka bölüme sahip olan otomobil, tanıtımından önce ilk resmi görüntüsüyle karşımıza çıktı. Arka yüzünü gördüğümüz Renault Arkana, daha önce Talisman ve Megane’da gördüğümüz tasarım genlerini aynen kopyalamış. Boyut olarak Captur’dan biraz daha büyük olacak aracın ön yüzünün de bu iki modele benzer bir çehrede olması bekleniyor.

29 Ağustos’ta Moskova Otomobil Fuarı kapsamında duyurulacak Arkana’nın ilk olarak Rusya’da satışa sunulacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Aracın küresel pazarda ise 2019 yılı itibarıyla yerini alacağı bildiriliyor.

 

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

15 Yorum

  1. Bu yeni nesil otomobil trendine hiç alışamadım. Coupe – Suv nedir yahu ? Madem coupe o zaman niye yerden yüksek ? Bu yerden yüksek araç merakı, ileride yere yakın otomobil üretimi bırakmayacak. Ticari – Suv, Sw – Suv, Hyper car – Suv, Super sport – Suv, Hothatch – Suv… diye gidecek galiba. Kanser gibi bütün otomobil segmentlerini ele geçiriyor.

  2. Üffff nasil heyecanlandim
    Hele o arka stoplar beni benden aldi…
    Hormonlu,yerden biraz daha yuksek Megane olacak iste neyin heyecani

  3. Bir dönem hafif ticariler tüm dünyada nasıl patlama yaptıysa şimdi SUV ve crossover sınıfı da o şekilde ilgi çekiyor. Farklı bir sınıf ilgi çekmeye başlayınca normale döner diye düşünüyorum 🙂

  4. O arada olan satışı azalan diğer segmentlere oluyor maalesef 😀 Trend buraya kaydıkça mis gibi otomobillerin üretimi azaltılıyor yahut durduruluyor en çok buna üzülüyorum. Hadi crossover üret, Suv üret, A segment altyapılı bile üret ona da eyvallah ama Coupe ile Suv çiftleşmiş de ortaya kırması çıkmış gibi oluyor böyle. Aracı yerden yükseltiyorsun, sonra virajda güven versin diye sertleştiriyorsun. Konfor falan hak götüre. Zaten artık çoğu marka pahalı süspansiyon sistemleri kullanmaktan vazgeçiyor, bu da üstüne tüy dikiyor. Sertliği önlemek için bazıları havalı süspansiyon opsiyonu sunuyor. Onları da kaç kişi alabiliyor belli değil. Değişik değişik talepler anlayacağınız 😀

  5. Saçma sapan bir sınıf. Suv dediğin araç işlevsel olacak yada harbiden heybetli ağır ve gösterişli olacak mesela x5 gibi q7 gibi yoksa verdiğin ödünlere değmez konfor yok yol tutuş yok bu halleriyle bagaj yok iç mekan desen öyle bir genişlik de yok şu suv ların yaptığını hafif ticAriler örneğin en iyi örnek connect de yapıyor 2 katı para vermeye gerek yok. Yıllarca X5 ve Connect kullandık ikisi içinde geçerli birşey var yerden yüksek olmanın tadı bambaşka lakin kaliteli olacak o his yoksa kuga tiguan vs den alınacak his değil. Bagaj mevzusunda hiç unutmam mat Watson Kadjar testinde neredeyse golf demişti harbiden de yerden yüksek c hatchback oldu suv lar.

  6. byilmaz demiş ki:

    Üffff nasil heyecanlandim
    Hele o arka stoplar beni benden aldi…
    Hormonlu,yerden biraz daha yuksek Megane olacak iste neyin heyecaniHepsini görüntüle…

    Megane olsa yine iyi Clio bazlı esas olarak 😀

  7. renault tr bu isimde bir aracın türk pazarında itici olabileceğini ön görememiş olabilirmi?şirketler filo olarak alıp kullanır,ancak;kişisel kullanıcılar bu isimden çok rahatsız olup muadil markalara kayacaklardır diye düşünüyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu