FeaturedHaberler

Volkswagen Tiguan “yangın riski” nedeniyle geri çağırılıyor!




Volkswagen, Dieselgate skandalının ardından en büyük geri çağırma operasyonlarından birisine hazırlanıyor. Volkswagen Tiguan ile Touran’dan oluşan yaklaşık 700.000 araç, yangın tehlikesi nedeniyle geri çağrılıyor!

Volkswagen Tiguan için dünya çapında geri çağırma!

Reuters’ın paylaştığı habere göre, araçların panoramik cam tavanında hayati bir risk tespit edildi. Cam tavanda yer alan LED aydınlatmanın iyi yalıtılmadığı ve oluşabilecek nemden dolayı kısa devre yapabileceği bildirildi. Bundan dolayı iki modelin 5 Temmuz’dan önce üretilen güncel jenerasyonları için dünya çapında bir geri çağırma operasyonu başlatılacak.

Almanya’da 52.500 aracın operasyondan etkileneceği öğrenilirken, toplam sayının 700.000’e ulaşacağı söyleniyor. Volkswagen cephesinden yapılan açıklamada ise sorunun çözümünün araştırıldığı ve müşterilerin yakın zamanda servislere çağrılacağı belirtildi. Hatırlanacağı üzere 2015 yılında yaşanan Dieselgate skandalından Volkswagen grubuna ait yaklaşık 11.5 milyon otomobil etkilenmişti.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Geri cagirma operasyonundaki nedene bak. Led iyi yalitilmamis, nem olursa kisa devre yapar yangin riski dogar. Hey yavrum beee yine girdi Vag’a 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu