FeaturedHaberler

Ford’un elektrikli SUV modeli Mach 1 ilk kez yakalandı!




Ford, gelişen elektrikli otomobil pazarında özellikle SUV sınıfında öncü konumda olmak istiyor. Markanın bu kapsamda planladığı ve bir süredir adından bahsedilen Mach 1 modeli ilk kez görüntülendi!

Ford Mach 1, elektrikli SUV pazarını karıştırmaya geliyor!

Amerika’da objektiflere yansıyan elektrikli otomobil, ağır kamuflajının altında bazı oyunlar oynayarak fark edilmemeye çalışmış. Arka bölümünde dizel yakıt etiketinin bulunduğu konsept, sahte bir egzoz borusuna sahip. Ancak detaylara inildiğinde bunun bir elektrikli model olduğu kolaylıkla anlaşılabiliyor.

Yeni Focus’un da kullandığı C2 platformunda yükselecek olan Mach 1, markanın efsanevi spor otomobili Mustang’in genlerini taşıyacak. Özellikle önündeki far yapısından bunun anlaşılabildiği araç, arkaya doğru eğimlenen bir tavan yapısına sahip. Bunun dışında ağır kamuflajdan ötürü herhangi bir çıkarımda bulunmak ise oldukça zor.

400 ile 500 kilometre arası menzile sahip olacağı tahmin edilen elektrikli SUV, Ford’un daha önce belirttiği üzere 2020’de yollarda olacak. Bu yüzden aracın önümüzdeki dönemde objektiflere bol bol takılacağını söyleyebiliriz.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Arka taraf fazla ağır. Lastikler dışarı doğru hafif açı yapmış ağırlıktan. Muhtemelen pillerden kaynaklı bir durum. Bakalım 2020'ye kadar bu sorunu çözebilecekler mi göreceğiz.

  2. Ford GM gibi F/P devlerinin ve altyapı uzmanlarının bu işe el atması güzel oldu elektrikli gelecek için önemli bir adım. Bizim içinde vergiden kurtulmanın devlet için cari açığı azaltmanın en iyi yolu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu