FeaturedHaberler

Audi’ye 3 ülkeden 8 ödül!




Audi modelleri, Temmuz-Ağustos ayında dünyanın farklı ülkelerinde gerçekleştirilen araştırmalarda ve değerlendirmelerde, 8 ödüle layık görüldü.

Almanya’da bulunan uluslararası pazar araştırmaları enstitüsün J.D. Power tarafından 2002 yılından bu yana yapılan otomotiv sektörü araştırmasında, 66 otomobil modeli değerlendirildi. Bu otomobilleri 2 yıl ve üzeri süre boyunca kullanan 15 bin araç sahipleri ile görüşüldü. Araç sahiplerinden otomobilleri ile ilgili bu zamana kadar karşılaştıkları sorunları belirtmeleri istendi.

KOMPAKT SUV KATEGORİSİNDE EN GÜVENİLİR MODEL AUDİ Q5

Almanya’da otomotiv sektöründe yapılan en kapsamlı araştırmalardan biri olan araştırma sonucunda, kompakt SUV kategorisinde, Audi Q5 en güvenilir model olarak belirlendi.

ÇİN’DE SATIŞ VE SATIŞ SONRASI HİZMETLERDE EN İYİ OTOMOBİL MARKASI

Aynı araştırmanın Çin’de gerçekleştirilen ayağında ise, Mayıs 2017-Mart 2018 döneminde, 71 kentte yeni araç sahibi olan 24 bin 600 tüketici ile görüşüldü. Audi, Satış Hizmetleri Memnuniyet Endeksi’nde 1000 puan üzerinden 703 puan alarak, en yüksek puana sahip olan otomobil markası seçildi. Marka, ayrıca Satış Sonrası Hizmetler Memnuniyet Endeksi’nde de 774 puan ile ilk sırada yer aldı.

FRANSA’DA DA 5 MODEL SEGMENTLERİNİN EN İYİ MODELLERİ SEÇİLDİ

Audi’ye bir ödül de Fransa’dan geldi. Fransız otomobil dergisi Auto Plus’un 163 model ile gerçekleştirdiği araştırmada, A3, A4, Q2, Q3 ve Q5 segmentlerinin en iyi otomobilleri seçildi.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu