FeaturedHaberler

Toyota’dan yeni sportif sırt çantası: Corolla Touring Sports!




Toyota, Auris Touring Sports’un yerini alacak Corolla Touring Sports station-wagon modelini duyurdu. Sırt çantalı Japon, sportif tasarımıyla oldukça etkileyici görünüyor!

#stationlarısevin: İşte yeni Toyota Corolla Touring Sports!

Toyota’nın yeni modellerinde kullandığı TNGA platformu üzerine oluşturulan Corolla Touring Sports, C sınıfı otomobile sırt çantasını başarılı şekilde aktarmayı başarmış. 598 litrelik geniş bir bagaj hacmi sunan otomobil, 2700 mm’lik dingil mesafesi sayesinde sınıfının en geniş arka diz mesafesini sunuyor. Ayrıca çok noktadan bağlantılı arka süspansiyonlar da konfor bağlamında önemli bir avantaj sunuyor.

Aracın iç mekanında head-up display, JBL ses sistemi ve kablosuz akıllı telefon şarjı gibi pek çok teknolojik oyuncak sunuluyor. Wagon modelin kaputunun altında ise ikisi hibrit olmak üzere üç benzinli motor seçeneği bulunuyor. 114 beygirlik 1.2 litre benzinli motorun yanı sıra 120 beygir gücündeki 1.8 litre ve 178 beygirlik 2.0 litre hibrit motorlar kullanıcılara sunuluyor.

Gelecek ay Paris Otomobil Fuarı’nda otomobil severler ile buluşacak olan Touring Sports’un önümüzdeki yıl yollarda olacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Corolla değil de Auris Touring Sports demek daha doğru olur diye düşünüyorum. Bizde Auris olarak satılan araç dünyanın çeşitli yerlerinde Corolla adıyla satılıyor. Üstteki aracın tasarımı da tanıtılan Auris ile aynı. Bildiğim kadarıyla yeni Corolla resmen tanıtılmadı, ortada bir kaç fotoğrafı dolaşıyor o kadar.

    Bunun yenisi.

    1. toyota. yeni jenerasyonla auris isminden vazgeçtiğini duyurdu. eskisi gibi hb kasa ismi de corolla olacak artık.

  2. Auris, Amerika’da Corolla HB adıyla satılıyordu zaten. Toyota için çok yerinde bir karar olmuş Toyota böylelikle artık Corolla’yı sadece Sedan değil, Sedan, HB, SW olmak üzere 3 farklı kasa tipiyle satması Corolla’nın dünyadaki satışlarını daha da arttıracaktır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu