FeaturedHaberler

Uzatmaları oynayan Ford Galaxy ve S-Max’e makyaj geldi!




Ford Galaxy, S-Max ve Mondeo’nun üretimden kaldırılacağı uzun süredir konuşuluyor. Geçtiğimiz haftalarda resmi olarak da ortaya çıkan bu adımın ardından Galaxy ve S-Max’e sürpriz şekilde makyaj yapıldı!

Kafalar karışık: Ford Galaxy ve S-Max’e makyaj operasyonu!

İngiliz markanın yeniden yapılanma programı kapsamında satış hacmi az modelleri yerine SUV ve crossover modellere odaklanacağı söyleniyordu. İddiaları kesin dille yalanlayan Ford’un bu açıklamasının ardından hedef tahtasındaki iki modele makyaj operasyonu geldi. Markanın MPV sınıfındaki Galaxy ve S-Max, yapılan makyaj ile 8 ileri otomatik şanzıman ve yeni dizel motorlara kavuştu.

Her iki modelde de yer alan 2.0 litrelik EcoBlue dizel motor; 120, 150, 190 ve 240 beygir güç üretebiliyor. Ayrıca araçlarda adaptif hız sabitleyici, Stop&Go, aktif gürültü engelleme sistemi ve 10 inçlik multimedya sistemi de standart olarak sunuluyor. Yapılan bu küçük güncellemelerin ardından modellerin Avrupa’daki satış performansının nasıl şekilleneceği ise merak konusu.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. Ülkemiz de yine vergi mağduru olacaklar. 1.5 dizel motor ile gelseydi iyi satış rakamları yakalayabilirdi.

  2. Akn_3462 demiş ki:

    Ülkemiz de yine vergi mağduru olacaklar. 1.5 dizel motor ile gelseydi iyi satış rakamları yakalayabilirdi.Hepsini görüntüle…

    burada artık hiçbir şey iyi satış rakamları yakalamaz hocam 🙂 1.6 dilimindeki araçların da fiyatları ortada. gidip kek yeriz artık 😀

  3. spartacus demiş ki:

    burada artık hiçbir şey iyi satış rakamları yakalamaz hocam 🙂 1.6 dilimindeki araçların da fiyatları ortada. gidip kek yeriz artık :DHepsini görüntüle…

    MPV sınıfına göre iyi bir satış rakamı yakalayabilirdi fiyatı nispeten uygun olsa ama dediğiniz gibi kek yeriz artık 😀

  4. 3 model de üretime devam.. Mondeo'da 2019'da gelecek. Şimdilik alınan karar böyle ama önümüzde ki süreçte durum ne olur belli olmaz. Muhtemelen yenilenen araçların satış adetlerinden sonra tekrar masaya oturup konuşurlar. Fakat şuan için üretimden kaldırma durumu asparagas habermiş.

    Bu arada şu s-max de çok güzel duruyor. Suv alacağıma bundan tercih ederdim herhalde.

    1. Mondeo nun altyapısı zaten şiir gibiydi Jaguar ortaklığındaki double control arm ile Efsaneydi bunlarda efsane lakin ülkemizdeki algıyı yıkmak zor heryer mondeo olması gerekirken heryer passat

  5. Ford Amerikan markası ancak İngiliz yazmışsınız. Ayrıca ülkede araba almak hayal oldu ekonomi diye bir şey bırakmadılar vergileri konuşmaya gerek bile yok.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu