FeaturedHaberler

Yeni Honda Jazz, kamuflajıyla ilk kez görüntülendi




Üçüncü jenerasyon Honda Jazz, tanıtıldığı 2014 yılına göre başarılı bir model iken rakiplerinin yenilenmesi ile geride kalmaya başlamıştı. Yansıyan son görüntülere göre küçük Japon yeni yüzüne kavuşmaya hazırlanıyor.

Honda Jazz, dördüncü nesliyle beraber elektrikleniyor!

Dördüncü nesliyle Güney Avrupa’da görüntülenen yeni Jazz, ağır kamuflajının altında önemli tasarımsal yenilikler barındırıyor. Bir önceki jenerasyona göre daha yuvarlak ve sportif hatlara kavuşan aracın boyutsal olarak da büyüdüğü gözlerden kaçmıyor.

Aktarılan raporlara göre yeni Jazz, kaputunun altında da önemli yeniliklere sahip olacak. 1.3 litrelik benzinli motor seçeneğine devam edecek olan aracın hibrit ve saf elektrikli versiyonlarının da üretileceği bildiriliyor. Honda Insight’ta yer alan 151 beygirlik 1.5 litre benzinli hibrit motorun kullanılacağı model, elektrikli versiyonuyla ise 300 km menzil sunacak.

2020 yılında yollarda olması beklenen yeni Honda Jazz, özellikle hibrit versiyonuyla ülkemiz pazarında önemli bir avantaj elde edebilir. Bununla beraber yenilenecek modelin tanıtım tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmadığını da belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu