FeaturedHaberler

Ekonomik ve sportif: Karşınızda Hyundai i30 Fastback N!




Hyundai’nin performans araçları birimi N Performance, i30 N ve Veloster N’in ardından i30 Fastback N modelini Paris’te duyurdu. C sınıfı araçlar arasında ilk 5 kapılı performans modeli olan Hyundai i30 Fastback N ile ilgili detaylar haberimizde!

Hyundai i30 Fastback N, sportif kimliğiyle ortaya çıktı!

Paris Otomobil Fuarı’nda ilgi çeken modeller arasında yer alan i30 Fastback N, yakın zamanda tanıtılan i30 Fastback’in performans versiyonu oluyor. Kardeşiyle benzer bir tasarım çizen araçta parlak siyah detaylar ve 345 mm çapındaki fren diskleri dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra 450 litre bagaj hacmi, arka koltuk yatırıldığında ise 1.337 litreye kadar genişleyebiliyor.

Kaputunun altında 2.0 litre hacminde turbo benzinli bir motor taşıyan Hyundai i30 Fastback N, performans verileriyle de parmak ısırtıyor. 271 beygir güç ve 353 Nm tork taşıyan motor, overboost adlı mod sayesinde kalkış anında 20 Nm ekstra tork üretebiliyor. Ayrıca aracın 0’dan 100 kilometre hıza 6.1 saniyede ulaştığını belirtelim.

Avrupa pazarında alıcı bulacak olan i30 Fastback N modelinin ülkemizde satışını ne yazık ki beklemiyoruz. Zira daha i30 Fastback modeli Türkiye yollarına çıkmış görünmüyor ve satılıp satılmayacağı da belli değil.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Hyundai’nin performans araçları birimi N Performance, i30 N ve Veloster N’in ardından i30 Fastback N modelini Paris’te duyurdu. C sınıfı araçlar arasında ilk 5 kapılı performans modeli olan Hyundai i30 Fastback N ile ilgili detaylar haberimizde! Hyundai i30 Fastback N, sportif kimliğiyle ortaya çıktı! Paris Otomobil Fuarı’nda ilgi çeken modeller arasında yer alan i30 Fastback N, yakın zamanda tanıtılan i30 Fastback’in performans versiyonu oluyor. Kardeşiyle benzer bir tasarım çizen araçta parlak siyah detaylar ve 345 mm çapındaki fren diskleri dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra 450 litre bagaj hacmi, arka koltuk yatırıldığında ise 1.337 litreye kadar genişleyebiliyor. Kaputunun altında 2.0 litre hacminde turbo benzinli bir motor taşıyan Hyundai i30 Fastback N, performans verileriyle de parmak ısırtıyor. 271 beygir güç ve 353 Nm tork taşıyan motor, overboost adlı mod sayesinde kalkış anında 20 Nm ekstra tork üretebiliyor. Ayrıca aracın 0’dan 100 kilometre hıza 6.1 saniyede ulaştığını belirtelim. Avrupa pazarında alıcı bulacak olan i30 Fastback N modelinin ülkemizde satışını ne yazık ki beklemiyoruz. Zira daha i30 Fastback modeli Türkiye yollarına çıkmış görünmüyor ve satılıp satılmayacağı da belli değil. 1 arasında 12 Read the whole post here.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu