FeaturedHaberler

Bugatti SUV yapabilir




 

Bugatti patronu Stephan Winkelmann , markanın ürün yelpazesini genişletmek istediğini belirtti.

W-16 devam etmeye bilir

Winkelmann , Automotive Motor Europe ile yaptığı röportajda Volkswagen AG otonom araçlara para yatırıyor ancak ” Marka daha fazlası için hazır W-16 motoru bugün markanın merkezinde yer alıyor, ama sonsuza kadar kalmaya devam etmeyecek “ dedi.

Winkelmann  Yeni model bir W-16 bir üniteye sahip bir sedan markayı bir kaç yıl götürecektir fakat Bugatti için crossover veya SUV daha iyi bir bahis olur. “ diyerek Bentley ve Rolls-Royce gibi rakiplerle rekabet halinde çalışabileceğini söyledi.

Sedan’dan SUV daha mantıklı

Röportajda Hybrid bir motor’un geleceğin bir parçası olabileceğini söyleyen Wilkelmann , Crossover veya SUV mantıklı W-16 motora sahip olmayabilir 16 silindirli bir motora göre Hybrid  bir motor ilave performans’a olanak tanır diyerek Hybird teknolojisinin önemini vurguladı.

Sedanların SUV’lere göre popülerliğini kaybetmesinin yanında  Bugatti SUV, ile markanın portföyünü genişletmeye yardımcı olacağını belirti.

Resimlerin Render hayali bir çizim olduklarını’da belirtelim.

Corvette Stingray Testimiz için buraya tıklayın.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Araç tamamen koleos çakması olurda bu şekilde çıkartırlarsa arabayı ve tabi bunu inceleyen sahsiyetlerden biride Fahir talip olursa arabayı nasıl ovecek merak ediyoruz koleos a göndermelerini unutmadık

  2. Son zamanlarda otomobil üreticileri SUV segmentinin suyunun suyunu çıkarttılar. Bir SUV’de Pagani ve ya Koingsegg’ten bekliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu