FeaturedHaberler

Individual BMW 7.40Li ile tanışın




Bütün lüks otomobil üreticilerinin, müşterilerine istedikleri kişiselleştirmeleri sundukları depatmanları mevcut. BMW Individual ise BMW müşterilerine istediği özelleştirmeleri yaptığı bir departman.

Özel Wildberry Renk’i  

BMW 7.40Li’nin M Sport paketine ise bir özelleştirme yapıldı. BMW’nin Abu Dhabi showroom’unda sergilenmeye başlanan model Wildberry adı verilen özel BMW Individual renk’ine boyandı. Araç içinde üst taraf siyah deri ile kaplanırken içi krem deri ile konbinlenen modelde kapı panelleri ve orta konsol cilalı ahsap ile tamamlandı. 21 inç jantlar üretilen modelin teknik özellikleri ise 321 beygir güç ve 450 NM tork değerine sahip. 3.0 litre benzinli motora sahip 7.40Li iki tona yakın ağırlığına rağmen 100 km/s hıza 5.6 saniyede ulaşıyor. 
BMW 7.30Lİ Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Otomobil dediğin bunun gibi iri ve kaslı olacak.. Şu kaputun kaslı görüntüsü mükemmel. Küçük otomobillerden acayip soğuyorum.

  2. Üstteki siyah deri arabanın geri kalanı için "düşük bütçeli" kalmamış mı? Direksiyon da uyumsuz aracın klasik zevkleri ile çelişmiş fazla spor kalmış.

    Ama o arka yaşam alanı nedir yahu..

    1. Yakından kalitelidir fotoğrafta öyle duruyor olabilir deri. Direksiyon ise aracın dışı klasik tasarımlı değil aslında amaç spor hava vermek. Lakin bu dış tasarıma klasik iç mekan çok baba olurmuş ve daha şık dururdu

  3. Renk-jant uyumu şahane.
    Ben de içeride üst konsolun farklı renk olmasını tercih ederdim sanırım. Siyah fazla koyu olmuş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu