FeaturedHaberler

49 bin adet Mazda geri çağrılıyor




Mazda, 2009 ve 2010 üretim yılına sahip Mazda6 sedanları geri çağırdığını açıkladı.  48.814 adet araçın bulunduğu bu geri çağırmanın nedeni ise yol tozuna maruz kalıp süspansiyon bileşenlerinin paslanma ve kırılmasına karşı kontrol. Mazda toplam olarak 48.814 adet araçı geri çağırdı.

Yol tozunun fazla olduğu ve geri çağırma bölgeleri ise söyle Connecticut, Delaware, Illinois, Indiana, Iowa, Kentucky, Maine, Maryland Massachusetts, Michigan, Minnesota, Missouri, New Hampshire, New Jersey, New York, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, Vermont, Virginia, Batı Virginia, Wisconsin ve Columbia Bölgesindeki tüm araçlar geri çağrılıyor.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. Tozlanma deyince, farklı marka eski aracımın lastiğinin iç kısmında bulunan abs sensörü tozlandı! diye şanzıman ve bilumum elektronik aksam arızası vermişti. Toz yüzünden daha büyük arıza görülmemiştir herhalde. Tozlanma önemli belli ki 😀

  2. Bu mazda da her sene arabalarını geri çağırıyor. El freni için,paslanma için,hava yastığı için hep geri çağrıldı.

  3. Bize bir defa bulten gelmisti

  4. by demiş ki:

    Kaç bin tane var ki 49 bini geri çağrılıyor ? :D:D:DHepsini görüntüle…

    Butik butik 😀

  5. Bu kasa Mazda 6 lar da ne yakışıklıydı be. İkinci elde süper bir fiyat performans arabası.

  6. Sailor demiş ki:

    Bize bir defa bulten gelmistiHepsini görüntüle…

    Hep aynı arabayı çağırdıklarını sanmıyorum.

  7. BerkayT demiş ki:

    Hep aynı arabayı çağırdıklarını sanmıyorum.Hepsini görüntüle…

    Ama mazda da parcalar genelde 2014 senesine kadar aynidir. Ufak tefek oynamalar var sadece.O yuzden rx8 lerin motorlarindan devamli cagirildigi yerde beni bir kere almislardi . Mazda 3 de mazda6 ile benzer yapida normalde.

  8. Sailor demiş ki:

    Ama mazda da parcalar genelde 2014 senesine kadar aynidir. Ufak tefek oynamalar var sadece.O yuzden rx8 lerin motorlarindan devamli cagirildigi yerde beni bir kere almislardi . Mazda 3 de mazda6 ile benzer yapida normalde.Hepsini görüntüle…

    Tamam da bu üretildiği bölgedeki kullanılan malzemeye göre de değişiyor. Atıyorum Mazda nın Kanada daki fabrikasında 475647 seri no lu havayastıklı arabalarda sorun var bunları geri çağırın gibi bir olay aslında.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu