FeaturedHaberler

Skoda Kodiaq GT, Çin’e özel olarak duyuruldu




Skoda, Guangzhou Otomobil Fuarı öncesinde yeni SUV modeli Kodiaq GT’yi duyurdu. Skoda Kodiaq GT, sportif gövdeli bir SUV isteyen Çinli kullanıcılara hitap edecek!

Uzakdoğu’nun SUV pazarına taze kan: Skoda Kodiaq GT!

Çek markanın Çin’deki yeni amiral gemisi olan Kodiaq GT; Kamiq, Karoq ve Kodiaq’ın ardından ülkede satışa sunacağı dördüncü SUV olacak. Önden bakıldığında normal modelden farkı olmayan araç, farkını yan ve arka profilden gösteriyor. Yan bölümde alçalan tavan çizgisi ve yeniden tasarlanan arka bölüm ise Kodiaq GT’ye sportif bir görünüm kazandırıyor.

4.63 metre uzunluğuyla etkileyici görünen Skoda Kodiaq GT, iç mekanda ise arttırılmış bir malzeme kalitesi sunuyor. Özelleştirilebilir sanal kokpit, dur-kalk özellikli adaptif hız sabitleyici ve kör nokta uyarı sistemi aracın teknoloji tarafında dikkat çekiyor.

Kaputunun altında 2.0 litrelik TSI motor bulunan araç, 183 ve 217 beygir olarak iki farklı güç değeri sunuyor. 7 ileri DSG şanzımanın standart olarak sunulduğu Kodiaq RS’te 4 tekerden çekiş ise opsiyon listesinde yer alıyor. Son olarak 16-25 Kasım tarihleri ​​arasında Guangzhou’da sergilenecek aracın ilk etapta yalnızca Çin’de satışa sunulacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu