FeaturedHaberler

A35 AMG Paris’te tanıtıldı




Mercedes Benz’in AMG departmanı tarafından geliştirilen yeni A35 AMG Paris’te tanıtıldı. A35 AMG’in resmi görüntüleri daha öncesinde yayınlanmıştı ve daha sonrasında ise Paris Otomobil Fuarında gerçekleşti.

Yeni geliştirilen 2.0 litrelik turboşarjlı motor 5.800 devirde tam 306 beygir güç sunuyor. 400 NM tork değerine sahip olan model 3.000 devirden itibaren bu gücü sunabiliyor. Mercedes Benz’in 4Matic adlı 4 tekerden çekiş sistemi ile geliyor. 4Matic sistemi geliştirilen model gücü %50 ön %50 arka olarak eşit dağıtabiliyor. Çift kavramalı 7 ileri otomatik şanzıman kullanıyor.

A35 AMG, 0-100 km/s hıza 4.7 saniye’de ulaşıyor. Maksimum hızı ise elektronik olarak 250 km/s’ye limitlenmiş durumda. Önde 350 mm, arkada 330 mm’lik fren diskleri bulunuyor. Yeni A-Serisi modellerindeki tüm donanım seçeneklerine sahip olan model. Slippery adı verilen kaygan ve karlı zeminler için yeni bir sürüş modu bulunuyor. A35 AMG’de, Comfort, Sport, Sport+ ve Individual adlı verilen diğer sürüş modları da yer alıyor.

Daha güçlü versiyonu’da gelecek

A Serisinin güçlü versiyonu olan ve Mercedes’in AMG depatmanı tarafından geliştirilen model’in daha güçlü versiyonları olarak A45 ve A45 S modelleri’de ileri ki zamanlarda A Serisi’ne dahil olacak.

Mercedes Benz AMG GT S Testini izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Cenk demiş ki:

    Araba fena değil de kanat pek olmamış.. Oldukça cılız ve emanet durmuş.Hepsini görüntüle…

    Hatchback arabalara kanat eğreti duruyor hocam. Golf r, focus rs gibi araçlarda gövdeyle beraber gelen spoiler çok daha güzel

  2. spartacus demiş ki:

    Hatchback arabalara kanat eğreti duruyor hocam. Golf r, focus rs gibi araçlarda gövdeyle beraber gelen spoiler çok daha güzelHepsini görüntüle…

    Aslında buna da yakışacak bir kanat yapılabilirdi ama aceleye getirmişler de öyle koymuşlar gibi bir görüntüsü var. Pek özenilmemiş sanki kanat seçiminde ve dizaynında.

  3. Mercedes A35 için genel dış tasarımda çok çalışılmamış fakat AMG hakkında güzel ve bilgilendirici bir çalışma olmuş tebrik ediyorum…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu