FeaturedHaberler

Toyota Hilux’un 50. yaşına özel arazi donanımı geldi




Dünyanın en çok satan pick-up otomobili Toyota Hilux, 50. yaşına özel bir donanım paketiyle girdi. Toyota Hilux Invincible 50, keyifli bir arazi macerası isteyenlere “fabrika çıkışlı” deneyim sunuyor!

Toyota Hilux Invincible 50, zorlu arazi şartlarına hazır!

Toyota Hilux’ın özel sürümü, saf arazi performansı ile ilgilendiği için yapılan güncellemeler genellikle alt bölümde gerçekleşmiş. Bilstein süspansiyonlar tercih eden aracın yüksekliği standart modele göre önden 40 mm, arkadan ise 20 mm kadar arttırılmış. Ayrıca 265/75 BF Goodrich arazi tipi lastikler ve 18 inç alaşım jantlar, zorlu şartlarda pürüzsüz bir sürüş deneyimi sunuyor.

Invincible 50 sürümünün aksesuar tarafında çamurluk korumaları, Vision X LED tavan lambaları, çift kasnaklı roll-bar ve krom detaylara yer verilmiş. Ayrıca aracın pek çok noktasında özel seriyi anımsatan rozetler de unutulmamış. Modelde 148 beygir güç ve 400 Nm tork üreten 2.4 litre D-4D dizel motor ve 6 ileri otomatik şanzıman eşleniyor. İç mekanda ise tıpkı motor gibi versiyona özel herhangi bir yeni özellik bulunmuyor.

1 Kasım’dan itibaren alıcı bulacak Toyota Hilux Invincible 50, bazı Avrupa ülkelerine özel bir donanım paketi olarak sunulacak. Aracın satışa sunulacağı ülkeler arasında ne yazık ki Türkiye’nin bulunmadığını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu