FeaturedHaberler

2019 Renault Clio bir kez daha görüntülendi




Renault’un başarılı B-hatchback modeli Clio, beşinci jenerasyonu ile yollara inmek için gün sayıyor. Test çalışmaları süren 2019 Renault Clio’nun yeni görüntüleri geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı!

2019 Renault Clio yavaş yavaş ortaya çıkıyor!

Yine ağır kamuflaj ile ortaya çıkan otomobil, bu sefer plastik korumaların olmamasıyla beraber daha net görüntülendi. Ön kısmı tamamen yenilenen modelde C şeklindeki farlar iyice belirginleşirken, yan bölümün genel karakteristiği büyük oranda korunmuş. Arka bölümde ise bagaj kapağının oldukça küçültülmesi göze çarpıyor.

Yeni Clio’nun gövde altına baktığımızda ise gözümüze çarpan ilk detay arka frenler oluyor. Prototipin arka frenlerinde kampana kullanılması, en azından baz versiyonda disk fren görmeyeceğimizi gösteriyor. Dijital gösterge paneli, 2. seviye otonom sürüş ve R-LINK2 multimedya sistemi gibi teknolojik yenilikler ise oldukça dikkat çekeceğe benziyor.

CMF-B platformunu kullanacak yeni Renault Clio, kaputunun altında 1.0 ve 1.3 litrelik benzinli ile 1.5 litre dizel motor seçenekleri taşıyacak. Bursa’da tasarlanıp üretilecek hibrit motor seçeneği ise daha sonra ayrıca duyurulacak. Son olarak modelin büyük ihtimalle Mart ayında düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı’nda duyurulmasının beklendiğini belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. mevcut Clio baz model 80.000 TL'den başladığına göre bu yeni model arka fren kampana dahil rahat 100.000'den başlar, arka diskli dolu modelin fiyatını varın siz düşünün

  2. Yine bütün sirketler, kiralama firmaları baz paket, dizel, manuel kombinasyonu ile beyaz renk bir suru araç alacak ve şirket çalışanları da hunharca kullanıp arabanın içinden geçecekler..
    Bir de bir grup insan kanka sekle bak deyip gırtlak dolu alacak yakıt alıp hayatına devam edecek, ese dosta da sıfır aldım yaa tribine girecek..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu