FeaturedHaberler

Yeni BMW 3 Serisi, Touring gövdesiyle görüntülendi




Geçtiğimiz ay Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılan yeni BMW 3 Serisi pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başarmıştı. Sırt çantalı 3 Serisi ise Alman rakiplerine kıyasla daha sportif olmak için geliyor!

2019 BMW 3 Serisi, genişlemek için sırt çantası giyiyor!

Geçtiğimiz günlerde kamuflajlı olarak görüntülenen yedinci jenerasyon 3 Serisi Touring, F31 gövde koduna sahip bir önceki modeli geride bırakacak. Yansıyan ilk görüntülere göre yeni model, arkasındaki sportif sırt çantası dışında sedan gövdenin genlerini taşıyor. Bu noktada aracın tasarımsal olarak Audi A4 Avant ve Mercedes C-Estate gibi güçlü rakiplerinden sıyrılmayı başardığını şimdiden söyleyebiliriz.

İç mekanı ile ilgili bilgilere erişmek için zamana ihtiyaç duyulan Touring modelin teknolojik açıdan sedan gövde ile benzer temeller taşıması bekleniyor. Bunun yanı sıra aracın yaşam alanı konusunda sınıfının en iyi oranlarına sahip olacağı bizzat BMW tarafından dile getiriliyor.

BMW 3 Serisi Touring’in kaputunun altında pek çok seçenek olacak. 184-258 beygir güç üreten 4 silindirli benzinli seçeneklerin yanı sıra 387 beygir 6 silindirli motor en güçlü seçenek olacak. Dizel tarafında ise 2.0 litre hacminde ve 150-190 beygir motorlara 265 beygir gücünde 3.0 litre seçenek eşlik edecek.

Son olarak Touring modelin önümüzdeki Mart ayında düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılmasının beklendiğini belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. BMW'nin Touring modelleri bir ben beğeniyorum sanırsam. Gerçi Mercedes Benz'in de Estate modelleri de çok güzel. Keza Audi Avantlar da öyle.

    Ben SW'ciyim galiba 😀

    1. Aynısı bana da oluyor Almanlar Sw yapıyorlar hakikaten 🙂 Özellikle 5 Touring e hastayım lacivert olacak mis. Yada V60 Volvo da bu konuda muazzam

  2. Ben de çok beğeniyorum. İkinci el pek bulunmuyor maalesef, alırken gene sedana yöneliyor insan… 🙁

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu