FeaturedHaberler

Yeni Seat Leon Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak




Volkswagen Grubu bünyesinde olan Seat’ın popüler modellerinden biri olan Leon’un yeni versiyonu için testler devam ediyor.

Yeni jenerasyonu ile 2019 yılında karşımıza çıkacak olan Seat Leon. 5 kapılı olarak üretilecek. 4. nesil Leon yine benzen boyutlar ile karşımıza çıkacak.

Volkswagen’in modelüer MQB platformu üzerinde geliştirilen Leon, Tarraco model’indeki gibi bir arka far tasarımına sahip olacak.

2019 yılının Mart ayında düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan modelin, üretimine ise Eylül 2019’da başlanacak.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. 3 ay sonra göreceğimiz haber: Yeni Leon tanıtıldı!! Artık Leon torsiyon kullanmıyor!! Maliyet kısmaya giden vw grubu yeni aracı Seat Leon da torsiyon değil "trsiyon" kullanıyor. "O" dan tasarruf eden vw, isteyenler yeni Leon "O" paket i satın alabilicek. Yürürde hiçbir farkın olmadığı yanlızca vites topuzunda "O" yazdığını ileten yetkililer "talep doğrultusunda fiyat düşürmek için maliyetten kısmamız gerekti; broşür ve fiyat teklifi kağıtlarında "O" yazmayarak kazandığımızı müşterimize geri veriyoruz"

  2. haberler mi karıştı acaba daha önceki paylaşımlarda yeni platforma geçiliyor deniliyordu tüm vag. 50-75 kg arası daha hafif olunacak diyordu. ve arka 3. stoplar farklıydı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu