Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Porsche 718 Cayman T ve 718 Boxer T tanıtıldı




Porsche, standart 718 modellerine göre daha hafif ve performanslı olan “T” modellerini tanıttı. 718 Cayman T ve 718 Boxer T ismini alan 718 modelleri “S” versiyon ve standart versiyon arasında konumlanıyor.

Tasarım detaylarında ise 20 inçlik titanyum gri jantlar, ortadan çift çıkışlı egzozlar, gri renkteki dikiz aynaları ve hem iç hem de dışarıda yer alan “T” logoları bulunuyor.

Performans odaklı 718 T ailesinde hafiflik ve sürüş hissini ön planda bulunuyor. Kabinin orta bölümünde yer alan multimedya sisteminin yerine kapaklı bir saklama alanı yer alırken, kırmızı koltuk dikişleri, kırmızı kapı açma kolları ve koltukların başlık bölümünde 718 yazıları bulunuyor.

2.0 litrelik turbo benzinli ve ortadan motorlu 718’ler 300 HP güç ve 380 NM tork üretiyor. 6 ileri manuel veya 7 ileri çift kavramalı PDK şanzıman ile satın alınabilen 718’ler PASM ismindeki spor şasiye sahip olan “T” versiyonları, standart modele göre 2.5 cm alçaltılmış bir yapıya sahip. Bununla birlikte direksiyon üzerindeki buton üzerinden Normal, Sport, Sport Plus ve Individual sürüş modları bulunuyor. Sport Chrono paketi ve gücü gerekli olan tekerleklere ileterek üstün viraj performansı sunan Tork Vectoring sistemlerine yer veriliyor.

718 Cayman T ve Boxster T modelleri İngiltere’de 63.000 euro ile 65.000 euro arasındaki fiyatlara sipariş üzerine satın alınabiliyor. 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu