FeaturedHaberler

Toyota Supra’nın tanıtım fotoğrafları paylaşıldı




SupraMKV board sitesinin haberine göre, Toyota Almanya, yeni Supra için bekleme listesinde kayıtlı olan kişilere bu iki fotoğrafı göndermiş ve listedeki diğer kişiler tarafından da bu iki fotoğraf teyit edilmiş durumda. Ancak bu iki fotoğrafın sahte olma ihtimalide oldukça yüksek.

Fakat Toyota tarafından resmi olarak 30 saniyelik bir video ile yeni Toyota Supra’nın egzoz sesi paylaşıldı. Yeni Toyota Supra, BMW ile ortak geliştirildi. BMW Z4 ile aynı platforma sahip model efsanevi 2JZ motor yenine BMW’nin Z4 M40i’de bulunan 382 HP güç üreten, 3.0 litrelik 6 silindirli motor ile gelecek. Ancak Toyota’nın bu motoru 340 HP ile sınırlandırma ihtimalide mevcut. Yeni Toyota Supra’nın tanıtımının ardından daha güçlü bir pist odaklı modelin tanıtılması’da bekleniyor.

3.0 litrelik versiyonundan sonra yeni Toyota Supra’da BMW Z4’ün 20i versiyonundaki 197 HP ve 30i versiyonundaki 258 HP güç üreten versiyonları’da eklenecek.

En ucuz Supra Amerika’da 50 bin dolar fiyat etiketi ile satılacak fakat şuanda siparis için bir kaç aylık bekleme listesi mevcut.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu