FeaturedHaberler

2020 Ford Mustang Shelby GT500 duyuruldu!




Detroit Otomobil Fuarı’nda tanıtımı gerçekleştirilen Ford Mustang Shelby GT500 resmi olarak duyuruldu. Mavi oval, yeni GT500 için şimdiye kadar üretilmiş yol kullanımına uygun en güçlü Ford olduğu iddiasında!

Efsane geri döndü: Karşınızda yeni Shelby GT500!

“Efsane geri döndü” sloganı ile tanıtılan model 700 beygir güç üreten 5.2 litre V8 motora sahip. 0’dan 100 km/s hıza ise sadece 3 saniye civarlarında ulaşıyor.

Üç farklı renk seçeneğine sahip olan model; mavi, kırmızı ve gümüş renk seçenekleri ile satın alınabiliyor. Ayrıca ikonik çift yarış çizgisi de tüm renk seçeneklerinde bulunuyor. 7 ileri çift kavramalı Tremec üretimi şanzıman ile gelen model sadece 100 milisaniyeden daha kısa sürede vites değiştiriyor. Ayrıca piste uygun Michelin lastikler ve Brembo fren sistemleri dikkat çekiyor. MagneRide süspansiyon sistemine sahip olan model, ayrıca bir çok yol ve hava şartına özel sürüş modlarına sahip.

shelby

Ford Mustang Shelby GT500’un iç mekanında ise Recaro yarış koltukları, süet kaplamalar, karbon fiber panel detayları, 12 inç dijital gösterge ve 8 inç navigasyon ekranı yer alıyor. Opsiyonel olarak 12 hoparlörlü Bang&Olufsen ses sistemi de satın alınabiliyor.

Bu yılın üçüncü çeyreğinde satışa çıkacak olan yeni Ford Mustang Shelby GT500’un fiyatı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu