Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Merakla beklenen yeni BMW 7 Serisi karşımızda!




Daha önce karşımıza çıkan fotoğrafları ile haber konusu olan yeni BMW 7 Serisi resmi olarak tanıtıldı.

Bekleyiş bitti, yeni BMW 7 Serisi resmen duyuruldu!

Aracın ön ızgarası eski modele göre %40 oranında büyümüş durumda. Ayrıca bu ızgaranın rengi aracın donanım paketine göre farklı renklere sahip olacak. Yeni tasarım tam ölçek adaptif LED farlar standart donanım olarak bulunacak. Ayrıca kaput tamamen yenilenmiş ve büyütülmüş.

Arka tasarımda ise stopları birbirine bağlayan uzun bir LED aydınlatma bulunuyor. Makyaj operasyonu ile yeni tasarım diline kavuşan stoplar yaklaşık 3.5 cm inceltilmiş.

İç mekanda ise BMW’nin 8 Serisi ve X5’te kullandığı son model dijital gösterge paneli ve kablosuz şarj bölmesi eklenmiş. Yeni opsiyon seçenekleri ile gelen model daha akustik bir yapıya bürünmüş.

Kaputun altında ise V12 motora sahip M760, serinin en güçlü modeli olarak devam ediyor. Bu motor 600 beygir güc ve 850 Nm tork üretiyor. BMW’nin yeni tanıttığı 4.4 litrelik V8 motor ise 525 beygir güç ve 750 Nm tork değerine sahip. Yenilenen 750i xDrive versiyonun 0-100 kilometre hızlanma değeri ise sadece 3.9 saniye.

Elektrikli sevenlere müjde: Plug-in hibrit versiyonu hazır!

Ayrıca aynı anda satışa çıkacak olan plug-in hibrit modeli de bulunuyor. 280 beygir gücündeki 6 silindirli motor, bir elektrikli motor ile toplamda 390 beygir güç üretecek. Bu versiyon ise 0’dan 100’e 4.9 saniyede ulaşıyor. Yeni nesil lityum iyon bataryalar kullanılacak olan modelde menzil ise resmi olarak açıklanmış değil.

Yeni 8 ileri otomatik şanzıman ile gelen modelde, kalkış sevenler için Launch Control özelliği standart olarak bulunacak. Sport Steptronic şanzıman ise yalnızca hibrit versiyonda bulunacak.

5 Farklı donanım seçeneği olacak olan model Nisan ayında BMW showroomlarında yerini alacak. Fiyatı hakkında ise BMW tarafından henüz bir açıklama yapılmadığını belirtelim.

 

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Bobrekler çiğ köfte tepsisi gibi. Bi de iyice birleşmişler. Eski kasa superb e benziyor. İyi ki çok param yok.

  2. X7 ile başlayan büyük ön logo mu desem, ön panjur mu desem, büyük böbrekler mi desem tasarımsal olarak kötünün de ötesinde. Anlaşılan BMW tüm modellere bu kötü tasarımı ekleyecek. BMW artık bitmiştir.

  3. Kardeşim aynı şeyi mercedes yapıyor bari BMW farklı olsun. Mesela içi 5 serisi niye aynı? Ben veriyorum iki milyon TL beş serisi alan adam ikinci elini 330 bin TL’ye alır.ikimize sunulan iç tasarım aynı.
    S serisi Mercedes ile yeni e serisi gibi.
    Bu haksızlık.sirf bu yüzden ne s class alırım ne de 7 serisi BMW.
    Zengin fakir ayrılsın yeter artık.biçak kemiğe dayandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu