FeaturedHaberler

2020 Porsche Cayenne Coupe net biçimde göründü




Porsche, son dönemde iyice hareketlenen lüks SUV-Coupe sınıfında henüz kozunu oynamadı. Ancak casuslara yakalanan Porsche Cayenne Coupe, markanın bu alandaki güçlü silahı olacak!

Porsche Cayenne Coupe, sınıf rekabetini karıştıracak

Almanya’da görüntülenen Porsche Cayenne Coupe, temelde çok büyük bir yenilik taşımıyor. Bu yüzden aracın en büyük imzası, değişen arka yapısı olacak. SUV-Coupe olduğunu belli eden eğimli tavan çizgisiyle dikkat çeken araçta arka plaka da bagaj kapağından tampona alınmış. Ayrıca kamufle edilen LED stop lambalarının farklı bir tarzda gelebileceğini söyleyebiliriz.

Tavanın coupe tarzına bürünmesi ile beraber iç mekanda, özellikle de arka bölümde daha dar bir yaşam alanı sürpriz olmaz. Ayrıca 12.3 inç boyutunda yeni bilgi-eğlence ekranı, yeni dijital gösterge paneli ve diğer detaylar da iç mekandaki yenilikler arasında gösteriliyor.

Porsche Cayenne Coupe’nin kaputunun altında normal modelde yer alan 440 beygir gücündeki 2.9 litre V6 motorun bulunması bekleniyor. Ayrıca 4.9 litre hacmindeki 550 beygirlik V8 motor da hibrit aktarma organı ile beraber söylentiler arasında yer alıyor. Son olarak modelin yıl sonuna doğru tanıtılmasının beklendiğini belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Normal bir Cayenne’den tek farkı eğimli arka tavan. Coupe denilince ben de tek kapı sanmıştım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu