FeaturedHaberler

Ailenin ufaklığına doping: Audi A1 Allroad geliyor!




Audi, geçtiğimiz yıl mini-hatchback modeli A1’in yeni jenerasyonunu duyurmuştu. Sevimli model yavaş yavaş yollarda görünmeye başlamışken şimdi de arazi versiyonu Audi A1 Allroad ortaya çıktı!

Audi A1 Allroad, zorlu kış testlerinde ortaya çıktı!

Alman markanın A4 ve A6 gibi modellerinde bulunan bu versiyon, şimdi de ailenin en küçük üyesi için gelecek gibi duruyor. Casus çekimlerde önü ve arkası hafif kamuflaj ile kaplanan araçta arazi şartları için bir takım yenilikler yapılmış. Yüksek sürüş pozisyonu, geniş çamurluklar ve yeni süspansiyonlar dikkat çeken yenilikler olarak göze çarpıyor.

Allroad paketine rağmen Audi A1’in bu versiyonunda Quattro çekiş sisteminin olup olmayacağı belli değil. İddialara göre Audi, maliyetten ötürü aracı dört tekerden çekiş yerine önden çekişli, fakat gelişmiş çekiş kontrol sistemi destekli yapmayı planlıyor. Bu da Allroad adı için bir milat anlamı taşıyor. Ayrıca aracın motor seçenekleri de doğal olarak bu karara bağlı olacak.

Quattro sistemi olmayan bir Allroad versiyonu kulağa oldukça ilginç geliyor. Ancak Q2 modeli varken A1 Allroad modelinin nasıl bir satış performansı göstereceği ise merak konusu.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu