FeaturedOtomobil Sporları

Audi modelleri farklı ülkelerden ödül topladı




Audi, 2018 Kasım ve Aralık aylarıyla, 2019’un ilk ayında dünyanın farklı ülkelerinde, farklı konulardaki yarışma ve değerlendirmelerde birçok ödül kazandı.

Kelley Blue Book‘tan Q5 ve Q7’ye Best Buy

Kasım ayında ödüllerin ilki ABD’de düzenlenen ‘Kelley Blue Book Ödülleri’nden geldi. ABD’nin önde gelen pazarlama yayınlarından Kelley Blue Book’un, ürün ve hizmetleri fiyat ve kalite açısından değerlendirdiği yarışma olan Best Buy’da Audi iki ödül birden aldı.

Yarışmanın 2019 model yılı araçların değerlendirildiği bölümünde, Kompakt Lüks SUV kategorisinde Audi Q5, Orta Sınıf Lüks SUV kategorisinde ise Audi Q7, ‘Best Buy‘ ödüllerine layık gördü. Q5, yenilikçi teknolojisi, quattro dört tekerlekten çekiş sistemi ve verimliliğiyle üst üste ikinci kez ‘Best Buy‘ ödülünü alma başarısını gösterdi. Yarışmada Q7’de kalitesi ve lüks karakterinin yanısıra, şık tasarımı, sessiz ve konforlu sürüşü özellikleriyle sınıfının birincisi seçildi.


Japonya’da lüks sınıfın en iyileri Audi A8 ve A7 Sportback

Markaya Kasım ayında bir ödül de Japonya’dan geldi. Dünyanın en önemli lifestyle yayınlarından biri olarak kabul edilen GQ’nun Japonya edisyonu, Audi’nin iki modelini birden ‘Yılın Lüks Otomobilleri-Luxury Cars oft he Year‘ ödülüne layık gördü.

GQ Japonya’nın ‘Yılın Otomobili-Car of the Year‘ yarışmasında, otomotiv ve lifestyle gazetecilerinden oluşan jüri, lüks sınıfta A8 ve A7 Sportback modellerini sınıfının en iyileri olarak belirledi.

Audi Q8, İspanya’da üçledi

Marka, Q8 modeliyle, İspanya’dan üç ödül aldı. İlk ödül, 30’dan fazla ülkede 150’den fazla gazete ve dergiye sahip Avrupa’nın en büyük yayıncılık kuruluşlarından biri olan Axel Springer İspanya’dan geldi. Kuruluşa bağlı olarak yayınlanan ve Avrupa’nın en saygın otomobil dergilerinden Auto Bild’in İspanya edisyonu, ‘Motor Awards 2018’de Q8‘i büyük ödüle layık gördü. Auto Bild España dergisi okurları, Q8’i Büyük SUV kategorisinde birinci seçti.

İkinci ödül de yine Avrupa’nın önemli yayınlarından Top Gear’ın İspanya edisyonundan; derginin düzenlendiği yarışmada Q8 tasarımıyla birinciliği elde ederek ‘Award for Design’ı kazandı.

Audi Q8’in İspanya’daki üçüncü ödülü, bir başka uluslararası yayının İspanya edisyonu Car&Driver dergisinden geldi. 24 yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen yarışmada okuyucular, internette yaptıkları oylamayla Audi Q8’i büyük ödüle layık gördü.

Fransa’da Audi’ye altı ödül

Fransa’nın otomotivle ilgili ünlü mecralarından L’argus, Audi’yi iki ödüle layık gördü: Argus Award 2019’da ‘Aile ve Premium SUV‘ kategorisinde Q8 büyük ödüle layık görülürken, Audi Q5 de yüzde 93,8 müşteri memnuniyeti oranıyla ‘First in Quality‘ ödülünü kazandı.

Fransa’da 1945 yılından bu yana dağıtım, onarım, satış sonrası hizmetler gibi konularda yayınlanan referans dergisi Auto Infos, Audi’yi karlılık kategorisinde birinci seçerek ‘Award of Used Car Rentability‘ ödülünü verdi.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu