Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

BMW M8 Gran Coupe kamufilajlı görüntülendi




2018 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtımı gerçekleştirilen BMW M8 konseptinden sonra nihayet canlı üretim modelli testte görüntülendi.

M8 Gran Coupe ağır kamufilajlı olarak görüntülendi görünene göre konsept M8 modeline benzer. Ön ve arka tampon tasarımları ile görüntülenen M8 gövde olarak 8 Serisini temel allan bir model olsa’da görüntülenen versiyon dört kapılı bir Gran Coupe tasarımına sahip.

İç mekanda ise 8 Serisi ile benzer bir iç mekana sahip olacak olan model M Division dokunuşları ile farklı bir model olduğu hissettirecek.

BMW M8 çift-turbo 4.4 litre V8 motor ile gelicek ve standart olarak M xDrive AWD çekiş sistemine sahip olacak. Ayrıca 600 hp’den daha fazla bir güç ile karşımıza çıkacak.

Dört kapılı M8 Grand Coupe, M8 Coupe ve M8 Convertible 4.4 litrelik çift turbo V8 benzinli motor ile karşımıza çıkacak olan model tam RWD modlu standart M xDrive AWD sistemini kullanacak. BMW tarafından daha önce açıklanan bilgilere göre yeni M8 600 HP daha güçlü olacak. M8 ile ilgili söylentilere göre 4.4 litrelik çift turbo V8 motor 617 HP güç üretecek. Ve tabi ki BMW M5 daha güçlü olacak.

BMW M8 Gran Coupe en geç bu yılın sonuna  kadar tanıtılması bekleniyor. M8 Coupe ve M8 Convertible’ın ise 2020’nin başında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

BMW M2 LCI Testimizi izlemek için BURAYA tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. hayret büyük böbrekler kullanılmamış ve güzel olmuş. Kaç milyona satılacak acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu