FeaturedHaberler

Ford’un Fiesta tabanlı yeni crossover’ı ortaya çıktı




Ford, Avrupa’da yeniden yapılanma sürecinde daha çok SUV pazarına yoğunlaşacağını açıklamıştı. Amerikan markanın Fiesta tabanlı olarak geliştirdiği yeni crossover modeli sessizce görüntülendi!

Ford’un Avrupa için yeni crossover modeli geliyor!

Almanya’da ağır kamuflajlı yakalanan model, Fiesta platformunda geliştirilen yeni bir crossover prototipi olarak tanımlanıyor. Alınan bilgilere göre Fiesta Active ile benzer olmayacak yeni crossover, markanın bir başka modeli EcoSport’un yerini alacak. Böylece 2014 yılında Avrupa macerası başlayan Ford EcoSport’un bu serüveni erken sonlanacak.

Görüntülenen prototipe yakından baktığımızda EcoSport’a göre daha yumuşak ve oturaklı hatlar göze çarpıyor. Ayrıca gövdeyi gizlemek için kullanılan panellerin altında yüksek bagaj eşiği dikkat çekiyor. Muhtemel motor seçenekleri ve diğer detaylar ile ilgili bir bilgi ise paylaşılmamış. Ancak hibrit motor ve dört tekerden çekiş opsiyonları bu model için oldukça radikal olabilir.

Önümüzdeki yıl yollarda olması beklenen model Avrupa pazarında Mazda CX-3, Hyundai Kona ve Kia Stonic gibi zorlu rakipler ile savaşacak. Bakalım Ford’un yeni stratejisi, markanın Avrupa’daki pazar payını arttırmasına yardımcı olacak mı?

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu