Dikkat ÇekenlerHaberler

MINI, Türkiye’deki İlk Online Satışını Gerçekleştirdi




Teknoloji ve dijitalleşmenin git gide arttığı dünyamızda, otomobil cephesinde de gelişmeler eksik kalmıyor. Öyle ki araçlar artık online olarak bile satın alınabiliniyor.

Borusan Otomotiv’in, Türkiye distribütörü olduğu MINI için onlinestore.mini.com.tr adresinde hayata geçirdiği Online Satış Platformu üzerinden satılan ilk otomobil, sahibine teslim edildi. Şirket Türkiye’nin stoğunda bulundurduğu tüm modellerin, renk ve donanım seçeneklerine kadar tüm detaylarının görülebildiği platform üzerinden ayırtılan ve ön ödemesi yapılan ilk araç, kırmızı renkli bir  Cooper Cabrio oldu. Araç 48 saat içerisinde Cooper Cabrio’nun sahibine teslimatını gerçekleştirdi.

Mini

Hizmete açılmasından kısa bir süre sonra yüksek bir ziyaretçi sayısına ulaşan Online Satış Platformu’nda markanın tüm yetkili satıcılarındaki modeller ve donanım detayları yer alıyor. Bunun yanı sıra otomobillerin liste fiyatları ile beraber mevcut satış koşullarına göre hesaplanan indirimli anahtar teslim fiyatlarına kolayca ulaşılabiliyor.

Online Satış platformunun sunduğu avantajlara ve diğer detaylara https://onlinestore.mini.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.


İlginizi çekebilir

https://www.otopark.com/2019/01/makyajli-ve-yeni-motorlu-renault-twingo-tanitildi/

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu