Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Yenilenen BMW 7 Serisi çok yakında tanıtılacak




Önümüzdeki hafta tanıtılması beklenen makyajlı 7 Serisi, ön tasarımında büyük yenilikler barındırıyor.

Yenilenen BMW 7 Serisi, tanıtımı öncesi sızdırılan görselleri ile ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıkan model, şimdi ise dış tasarımındaki tüm detaylar ile karşımızda duruyor.

Yenilenen 7 Serisi’nde ilk dikkat çeken yenilik oldukça büyüyen krom ön ızgara ve LED farlar oluyor. Krom detayların lüks algısını artırdığını düşünecek olursa, yenilenen 7 Serisi’nde bu algı oldukça yükseğe çıkarılmış olarak karşımızda duruyor. İnce bir yapıya kavuşan ön aydınlatmalar, daha keskin ve güçlü bir yapı oluştururken, güncellenen kaput tasarımı da bu yapıya büyük oranda katkı sağlıyor.

Modelin arka bölümünde ise grafikleri geliştirilmiş LED teknolojili far grubu ve büyüyen egzoz çıkışları göze çarpıyor. Yenilenen 7 Serisi’nin iç mekan, teknoloji ve motor detaylarını önümüzdeki hafta gerçekleşmesi beklenen resmi tanıtımında göreceğiz.

İlgili Makaleler

21 Yorum

  1. Yeni X5' teki gibi, tabirici caizse "domuz burnu" yapmışlar böbrekleri. Yakışmamış bence. #eskibobrekleriistiyoruz

  2. 7 serisi benim için s'den sonra 2.'ydi. Bu ön tasarımla sondan ikinci anca olabilir. Hayatımda gördüğüm en çirkin BMW ön tasarımı.

  3. Yeni Audi ve Bmw modelleri b*kunu çıkardı iyice bu ızgara işinin. Yakında araçların önü tamamen ızgaradan oluşacak bu gidişle.

  4. OTOPARK.COM Robot demiş ki:

    Izgara küçük olmuş yaHepsini görüntüle…

    Hayahayahshaınaksxnosnepdsnpxnsownxodjwğenpfdlskdjdldnnekomiksinaqjwıxjsosnwkdndkd

  5. Çok çirkin olmuş ön kısım, yolda da görmek lazım siyah ve füme renklerle… Araçların ön görünümünü bence ince ve kibar far+ızgaralar güzelleştiriyor. Ama son zamanlarda aksine farlar kurbağa gözü gibi ızgaralarda aski mazgalı gibi gerçekten tuhaf… Eskiden ilk çıktığı yıllarda calibra'lara alfa155'lere bakmaya doyamazdık…

  6. X7 gibi çok çirkin bir tasarım olmuş özellikle ön böbreklerin büyüklüğü çok kötü. Ha bir de bunun için milyon milyon para isteyecekler.

  7. AlkanExclusive demiş ki:

    Tasarım iyi ama böbrekler oldu akciğer.. Bencede gereksiz abarttılar..Hepsini görüntüle…

    Katılıyorum.
    Ek olarak, yeni ortaya çıkan BMWlerin hemen hemen hepsinin stoplarını Lexus'a benzetiyorum.

  8. Her araba birbirine benziyor artık, eskiden BMW-Audi-Mercedes gibi markaların tasarımları segmentlerine(1-3-5/A-C-E) göre birbirlerinden çok farklıydı şimdiler de ise risk almamak adına mı yoksa ortak parça kullanımından mıdır nedir, hepsi aynı.Bu arada ben bu araca bakarken gördüğüm aynen şu:

  9. Ben beğendim.İleride herkes olmasa bile beğenmeyen büyük bir kısmın hoşuna gideceğini düşünüyorum özellikle göz aşinalığı oluştuktan sonra.

  10. Beyaz renk bence yakışmamış. Siyahı daha iyi gözükebilir.
    Ön ızgaralar da abartılı bir şekilde büyük gözüküyor.

  11. BMW mail adresine ve bir miktar Almancaya sahip olan varsa bir ricam var.
    Önemli olan boyu mu, işlevi mi? Diye bir mail atabilir mi

  12. Bunlar hep Renonun b.k yemeleri. O logoyu büyüttüğünden beri başta Mercedes olmak üzere neredeyse bütün markalara bir haller oldu. Logo büyütme yarışına girdiler resmen. Benimki daha büyük hesabı 😀

  13. Yeni motorlarda hararet sorunu falan varda bizim mi haberimiz yok acaba ? Bu ızgaraların başka açıklaması olamaz çünkü.

    Bunlar değil, bunlar gelecekte.

  14. Olmamış,ızgaraları ilk gördüğümde photoshop zannettim.Ali Can abi olsa ne derdi acaba,zira 7 serisi direk olarak bana Ali Can abiyi hatırlatıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu