FeaturedHaberlerKampanyalar

KIA severler için sevindirici kampanya




Türkiye’de Anadolu Grubu çatısı altında faaliyet gösteren KIA, Şubat ayına özel hazırladığı fırsatlarla tüketicilerine avantajlı seçenekler sunuyor.

Kampanyalar çerçevesinde 2018 model Rio, Stonic, Bongo ve 7 inçlik multimedya sistemi & geri görüş kamerasına sahip KIA Picanto; 30 bin TL’ye, 12 ay taksit ve yüzde 0 faiz avantajı ile yeni sahiplerini bekliyor.

Rio 79.900 TL’den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor

Dinamik tasarımı ve boyutlarıyla segmentinin önde gelen araçlarından olan KIA Rio, Şubat ayının sonuna kadar 79.900TL’den başlayan fiyatlara ek olarak; 30 bin TL’ye, 12 ay boyunca yüzde sıfır faiz avantajıyla yetkili satış noktalarında yeni sahiplerini bekliyor.KIA

Stonic’de 4 bin 500 TL indirim fırsatı

Çift renk seçeneği, sunroof avantajı, 17 inçlik alaşım jantları, standart olarak sunduğu 7 inçlik multimedya sistemi & geri görüş kamerası ve yakıt verimliliğiyle B SUV segmentinde dikkat çeken Stonic, Şubat ayının sonuna kadar 4 bin 500 TL fiyat indirimine ek olarak 30 bin TL’ye, 12 ay yüzde sıfır faiz avantajıyla satışa sunuluyor.

Ticaretin Gözdesi Bongo’da 4.800TL indirim fırsatı

KOBİ’lerin ihtiyaçları düşünülerek üretilen ve kullanıcıları tarafından çok sevilen Bongo, 79.600TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.Bongo ayrıca, Rio ve Stonic’de olduğu gibi 30 bin TL’ye, 12 ay boyunca yüzde sıfır faiz fırsatıyla ticarette akıl seçim yapmak isteyenleri bekliyor.

Ayrıca, KIA’da sunulan kampanyalar kapsamında araç satın alanlar, anahtar teslim tarihinden itibaren, toplamda 5 yıl ya da 150.000 km boyunca “KIA Özel Garanti Onarım Güvencesi” ile araçlarını garanti altına alıyorlar.


İlginizi çekebilir

Yeni Toyota Corolla 1.8 Hybrid e-CVT | Dizel’e gerek var mı? | TEST

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu