FeaturedHaberlerKampanyalar

Mitsubishi çifte kampanya ile mutlu etti




Temsa Motorlu Araçlar, Mitsubishi Eclipse Cross ve L200 modellerinde Şubat ayına özel satış kampanyalarına devam ediyor.

Temsa Motorlu Araçlar, Şubat ayında geçerli yeni kampanyasında 2018 yılında Türkiye’de en çok satılan pick-up olan L200’ün 4×2 Tornado MT modelinde hem fiyat indirimi hem de uygun faiz olanağı sunarak çifte kampanya yürütüyor. Mitsubishi L200 4×2 Tornado MT, 132.900 TL’ den başlayan fiyat ve 50.000 TL 12 ay %0.99 faiz kampanyası ile müşterilere sunuluyor.

Markanın coupe SUV otomobili Eclipse Cross’ta ise Şubat ayı için 4×2 Intense CVT modelinde ÖTV indirimine ek 15.000 TL ye varan indirim kampanyası uygulanıyor. Şehir hayatında modern çizgilerle var olmak isteyenler Eclipse Cross’a, dayanıklı gövde yapısı ve üstün manevra kabiliyetiyle her arazide üstün performans isteyen pick-up meraklıları ise Mitsubishi L200’e avantajlı fiyatlarla sahip olabilirler.

Mitsubishi

Mitsubishi Motors’un yeni jenerasyon otomobillerinin ilki olan yeni coupe SUV modeli Eclipse Cross, dikkat çekici tasarımı, gelişmiş ileri güvenlik özelliklerine sahip sürüş dinamikleri ve sürücünün yoldan gözünü ayırmadan yönetebildiği akıllı telefon fonksiyonlarını kullanmasına olanak sağlayan Smartphone Link Display Audio sistemi gibi yüksek teknolojili donanımı ile öne çıkıyor. Benzersiz bir sürüş deneyimi sunan Mitsubishi Eclipse Cross, markanın 40 yıllık SUV uzmanlığı, 80 yıllık 4×4 geçmişi ve 30 yıllık All-Wheel-Control (S-AWC) teknolojisinden güç alıyor.

Mitsubishi Motors’un yetmiş yıllık pick-up teknolojisi ile tasarlanan L200, yüksek donanım seviyesi ile ekonomik yakıt tüketimi ve kolay manevra kabiliyetiyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Bir pick-up’ın sağlamlığının ve dayanıklılığının yanı sıra sınıfında öncü konfor ve güvenlik özelliklerine sahip olan Mitsubishi L200, RISE gövde yapısı, darbe emici şasisi ve gelişmiş süspansiyon sistemi sayesinde her türlü yol koşulunda rahatlıkla yol alıyor. Mitsubishi L200’lerin 6 farklı donanım versiyonu bulunuyor. 2018 yılında pick-up segmentinin en çok satılan aracı Mitsubishi L200 ile Temsa Motorlu Araçlar, pick-up kategorisinde rekabetçi konumunu koruyor.


İlginizi çekebilir

Yeni T-Roc showroomlarda yerini aldı. Fiyatı ne kadar?

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu