FeaturedHaberlerKampanyalar

Nissan almayı düşünenler için ilgi çeken kampanya




Japon otomotiv üreticisi Nissan, Mart ayı sonuna kadar sürecek KDV ve ÖTV indirimlerini Şubat ayında geçerli sıfır faiz avantajıyla destekliyor.

2018 yılında SUV segmentinde elde ettiği %19 pazar payı ile değişmeyen lideri olduğu SUV segmentindeki başarısının altını bir kez daha çizen marka, Mart ayı sonuna kadar devam edecek KDV ve ÖTV indirimlerini, sıfır faiz kampanyasıyla desteklemeye devam ediyor.

QASHQAI, X-TRAIL, MICRA ve NAVARA modellerinde faiz oranını “%0” olarak belirlendi bile. QASHQAI, X-TRAIL ve NAVARA’da 40 bin, MICRA’da ise 20 bin TL krediler için 12 aya varan vade imkânı da sunuyor.nissan

Nissan’ın vazgeçilmez şehir otomobili otomatik vitesli Micra’lar, hurda teşvikli 76 bin 320TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Otomatik vitesli JUKE ise hurda teşviki ile 95 bin 900TL’den başlayan fiyatlara alıcı buluyor. N,issan X-TRAIL’in 4X4 Skypack versiyonu, Şubat ayı boyunca 192 bin TL’lik avantajlı fiyatıyla sunuluyor. SUV Konforu, gücü ve taşıma kapasitesiyle dikkat çeken NAVARA’da kampanya yapıldı. Şubat ayı boyunca 44 bin TL’ye varan fiyat avantajı ve 40 bin TL için 12 ay %0 faiz avantajı ile alıcılarını bekliyor.

NISSAN ile UEFA Şampiyonlar Ligi Final Yolculuğu

1 Şubat- 31 Mart tarihleri arasında NISSAN’dan araç alan bir kişi, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’ne çift kişilik bilet kazanacak 2 gece 3 gün konaklayabilecekleri tatilin de sahibi olacak. Kampanya kapsamında ayrıca, 10 kişi Ipad mini 4, 100 kişi ise Mi Band3 akıllı bileklik kazanacak.nissan

NISSAN’dan Şubat ayına özel avantajlı servis kampanyaları

NISSAN Yetkili Servislerinde 3 yaş üstü ve garanti kapsamı dışı araçlar için başlatılan kampanya ile NISSAN sahipleri, araç bakımını uzman personel ve orijinal ekipman güvencesiyle 535 TL’den başlayan fiyatlarla yaptırma şansına sahip oluyor.

NISSAN güvencesi ile bakım yaptıran araç sahipleri, onaylı fren balatalarını 200 TL’den başlayan fiyatlarla, Bosch marka ön cam silecek setine 89 TL, arka cam sileceğe ise 39 TL fiyat avantajıyla sahip oluyor.

Ayrıca QASHQAI veya X-TRAIL satın alan bir kişi, 1 Haziran’da Madrid’de oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçına çift kişilik bilet kazanacak.


İlginizi çekebilir

https://www.otopark.com/2019/02/lexus-en-iyilerin-arasina-girmeyi-basardi/

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu