FeaturedHaberlerKampanyalar

BMW motosiklet sevenlere güzel haber




Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW Motorrad, Motobike Istanbul 2019 Motosiklet Fuarı’na özel olarak hazırladığı avantajlı satın alma fırsatlarına Mart ayında da devam ediyor.

BMW Motorrad, Motobike Istanbul Fuarı’na özel hazırladığı avantajları, Mart ayı boyunca yetkili satıcılarında da sürdürmeye devam ediyor. Bu yıl 11’inci kez düzenlenen ve 99 bin 231 kişi tarafından ziyaret edilen Motobike Istanbul’da ziyaretçi akınına uğrayan marka, fuara özel olarak sunduğu fırsatları showroomlara taşıdı. 2018 model yıllı BMW motosikletler için cazip fiyatlarla birlikte +1 yıl uzatılmış garanti hediyesi de sunan BMW Motorrad, 2019 modeller için de +1 yıl uzatılmış garanti hediyesini Mart ayı boyunca vermeye devam edecek. Ayrıca Borusan Otomotiv Premium Finans’ın, 48 aya varan eşit taksit imkânı veya balon ödemeli 36 ay taksitlendirme seçenekleri gibi cazip satın alma koşulları da Mart ayı boyunca motosiklet sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

5 yeni model yollara çıkıyor

Markanın 5 yeni modeli ile damga vurduğu, 21-24 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Motobike Istanbul 2019 Motosiklet Fuarı, yoğun kar yağışına rağmen yaklaşık 100 bin ziyaretçiyi ağırladı. Motosiklet tutkunları tarafından büyük ilgi gören yılın en büyük motosiklet buluşmasında, markanın standı ziyaretçiler tarafından en çok ziyaret edilen stantlardan biri oldu. Motosiklet sezonunun açılışını temsil eden fuarda bu yıl yollarla buluşturacağı BMW R 1250 GS, R 1250 GS Adventure, R 1250 RT, F 850 GS ADV ve C 400 X modellerini sergiledi.


İlginizi çekebilir

Otomotiv dünyasında devrim yapan 5 kadın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu