FeaturedHaberlerOtomobil Sporları

Offroad Sezonu Ankara’da Heyecan Yaşattı




16-17 Mart tarihlerinde Çankaya’ya bağlı Mühye köyünde gerçekleştirilen Türkiye Offroad Şampiyonası 1.ayak yarışı nefesleri kesti.

Ankara Offroad Kulübü (ANDOFF) tarafından 16-17 Mart tarihlerinde Çankaya’ya bağlı Mühye köyünde gerçekleştirilen Türkiye Offroad Şampiyonası 1.ayak yarışı Nihat Keskin-Yasemin Biber Toker ekibinin zaferiyle sona erdi. Suzuki Samurai ile yarışan ekip, aynı zamanda 94 puanla Sınıf 2 birinciliğinin de sahibi oldu.

EVL Garage adına Nissan XTerra ile yarışan Kenan-Harun Çarpışantürk ekibi 87 puanla genel klasman ikincisi ve Sınıf 3 birincisi olurken, ilk günün lideri Mitsubishi L200 ile İsmail Ayhan-Levent Köremezli da 86 puanla genel klasman üçüncüsü ve Sınıf 4 birincisi olarak offroadsezona başlamış oldular. 23 araç ve 46 sporcunun iki gün boyunca zorlu hava ve doğa şartlarına karşı mücadele verdiği organizasyon sonunda Sınıf 1 birinciliğini ise Yeniyol Ofset adına Suzuki Vitara ile yarışan Bora-Bülent Köse ekibi elde etti. Takım sıralamasında 54 Redline Team 195 puanla ilk sırada yer alırken, Yeniyol Ofset 116 puanla ikinci ve EVL Garage da 106 puanla üçüncü oldu.

2019 Türkiye Offroad Şampiyonası’na, 27-28 Nisan tarihlerinde Denizli Merkezefendi’de yapılacak olan ikinci ayak yarışı ile devam edilecek.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu