Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

#stationlarısevin; Yeni Volkswagen Passat Variant R-Line




Alman otomobil üreticisi makyajlı modeli için özel bir seri üretiyor. Volkswagen Passat Variant R-Line, tüm otomobil severlerin dikkatini ilk görüşte çekmeye hazırlanıyor.

Alman markanın emektar modeli, makyajlı yüzüyle dış bölümünde pek bir değişim getirmiyor. Aracın ön bölümünde yenilenen tamponun haricinde IQ.Light adı verilen LED Matrix far opsiyonu dikkat çekiyor. Arka tarafta ise 3D LED stoplar, arka tampon ve egzoz çıkışları elden geçirilmiş.

Makyajlı Passat’ın iç mekanında ise dışarıdan daha yenilikçi bir anlayış ile karşılaşıyoruz. 11.7 inç boyutundaki dijital gösterge ekranı güncellenirken artık grafiklerde derinlik etkisi sunuyor. Bunun dışında 6.5, 8 ve 9.2 inç boyutlarındaki yeni MIB3 multimedya sistemi de ilk kez kullanıcılara sunuluyor. Sesli komut, Wi-Fi ve harici SIM kart desteği sunan sistemde makine öğrenme teknolojisi de kullanılmış. Yenilenen ve sportif hale gelen direksiyon simidi ile orta kısımdaki aydınlatmalı Passat yazısı ise dikkat çekiyor.

Volkswagen Passat’ın sürüş destek sistemi tarafında dikkat çeken en önemli özelliği ise seyahat asistanı adı verilen opsiyon. İkinci seviye otonom sürüş desteği sunan donanım, saatte 130 kilometre hıza kadar aracın kendini sürmesine olanak sağlıyor. Ancak sistem yarı otonom çalıştığı için sürücünün ellerini direksiyondan çekmemesi gerekiyor.

4Motion sistemine sahip olacak model, yeni motor seçenceklerine de kavuştu. Benzinli cephesainde 272 beygir gücündeki 2.0 litrelik TSI ünite, dizelde ise 240 beygir gücündeki 2.0 litrelik TDI motor olacak. Moonstone Grey adı verilen yeni renk seçeneği ve siyah parlak jantlar ise görselliğe büyük katkı sağlamış.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. 3 4 kez passat sw yeni kasaya bindim.. Araba çok sert takır takır. Bu yüzden de çok fazla trim sesi vardı. Yalıtımı da vasat. Nasıl bu kadar satıyor anlamak güç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu