Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Tesla sevenlerini üzecek bir karar aldı




ABD merkezli elektrikli araba üreticisi Tesla, planlandığı üzere çeşitli mağazalarını kapatma kararına getirdiği revizyon sonrası sevenlerini üzen bir karar aldı.

Önemli ölçüde birçok mağazanın açık tutulma kararının ardından Tesla küresel olarak araç fiyatlarını yüzde 3.0 yükseltmek durumunda kaldı.Geçtiğimizz günlerde söylediklerinin aksine fiziksel mağazalarının hepsini kapatmayacaklar. Şirket bu konudaki düşüncesinden geri adım atarak mağazalarını yarı yarı açık tutma kararı aldı.

Marka açıklamasında, en ucuz aracı olan Model 3’ün 35 bin dolardan satılmaya devam edeceğini, ancak, Model 3’ün diğer modelleri, Model S ve Model X fiyatında artış olacağının altını çizildi.

Ucuz versiyonu satışa çıkmıştı

Elon Musk’ın sözünü verdiği 35 bin dolar fiyat etiketine sahip ‘ucuz‘ Tesla ortaya çıktı. Model 3 versiyonunun sadeleştirilmiş versiyonu olan yeni modelde diğerlerinden farklı olarak tek motor bulunuyor. Şirket flaş bir karar daha alarak tüm perakende satış noktalarını kapatacağını ve bütün modellerin sadece internetten satılacağını da duyurmuştu.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Zaten pahalı içinde öyle özel lüks birseyler de yok Tesla bu gidişle rakipleri tarafından silinir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu