FeaturedHaberler

Hyundai Venue, tanıtılmadan önce canlı görüntülendi!




Hyundai, mini crossover sınıfında yer alacak yeni temsilcisi Venue’yi önümüzdeki günlerde resmen duyuracak. Hyundai Venue, New York Otomobil Fuarı’na inmeden hemen önce canlı olarak görüntülendi.

Aileye en küçük üye geliyor: Hyundai Venue ortaya çıktı!

Koreli marka, son dönemde crossover ve SUV sınıfında önemli atılımlar yapmış durumda. Hyundai Venue ise bu atılımın Kona’dan sonraki halkası olarak dikkat çekiyor. Markanın crossover sınıfındaki en küçük üyesi olacak Venue, ön tasarımıyla ailenin büyük üyesi Santa Fe’nin mini bir kopyası gibi görünüyor. Ayrıca aracın ızgarasının ilginç bir krom kaplamaya sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Aracın iç mekanına geçtiğimizde ise sade bir tasarım ile karşılaşıyoruz. Havalandırma ızgaralarının ortasına konumlandırılan multimedya sistemi ve üç kollu direksiyon simidi önemli detaylar arasında yer alıyor. Venue modelinin kaputunun altında 110 beygir güç üreten 1.0 litrelik T-GDI motorun yer alacağı tahmin ediliyor. Şanzıman tarafında ise 6 ileri manuel ve 7 ileri çift kavrama seçenekleri sunulabilir.

17 Nisan’da tanıtılacak olan yeni model başta Amerika, Hindistan ve Avrupa olmak üzere küresel pazarda satışa sunulacak. Bu noktada Hyundai’nin Kona ile elde ettiği yüksek başarıyı bir alt sınıfta sürdürüp sürdüremeyeceği merak konusu.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu