FeaturedHaberler

Makyajlı Opel Astra test edilirken görüntülendi




Opel Astra K, yer aldığı C-hatchback sınıfında 2015 yılından beri başarılı bir görüntü çiziyor. Yakın dönemde makyajlanacak olan Alman model, test edilirken objektiflere yakalandı.

Opel Astra, yeni yıl için makyaj operasyonuna hazır!

Testleri süren makyajlı Astra, mevcut modele göre önemli farklılıklar içermiyor. İlk olarak Insignia’da gördüğümüz yeni ön yüzün kullanılacağı araçta ızgara, LED far ve tampon grubu yenileniyor. Arka kısmındaki LED stop lambalarının da yeni bir grafiğe kavuşacağı araçta başka önemli bir yenilik göze çarpmıyor. İç mekanda ise yeni bir bilgi-eğlence sistemi ihtimaller arasında yer alıyor.

Makyaj operasyonu ile beraber Opel Astra K’daki en büyük yeniliğin motor kısmında olacağı tahmin ediliyor. General Motors’un geliştirdiği mevcut motorlar yerine artık PSA üretimi yeni nesil motorların kullanılması bekleniyor. Bu motorlar ise 130 beygir gücündeki 1.2 PureTech benzinli ve 1.5 BlueHDi dizel olarak sıralanıyor.

Astra K, alacağı makyaj ile beraber 2021 yılına kadar güncel kalmaya devam edecek. Bu tarihten sonra ise yollarda EMP2 platformu üzerine geliştirilecek yeni Astra L’yi göreceğiz. Son olarak Frankfurt Otomobil Fuarı’nı pas geçen Opel’in makyajlı modelini önümüzdeki aylarda duyuracağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

10 Yorum

  1. yok valla, çıkarmadılar

  2. Ozgur Gunes demiş ki:

    yok valla, çıkarmadılarHepsini görüntüle…

    Makyajı bırakıp, bir sedan çıkarsalar keşke. C sedan sınıfında araba kalmadı.

  3. Astra'nın güncel kasasını seviyorum ama 1.2 puretech motor + emp2 platform + 8 ileri aisin şanzman ile çok daha alınası bir araç haline gelebilir yeni kasayla. Şimdiden merak ediyorum açıkçası.

  4. Makyajlı kasada görünüm olarak vag gruplarındaki gibi pek bir değişim yok ama konfor gibi unsurlar da belki bir geliştirme vardır. Sedan kasa çıkacak mı? Aslında ülkemiz için en önemlisi de o. çıkmayacaksa biz de yine Astra K pek fazla satmaz.

  5. Cenk demiş ki:

    Astra'nın güncel kasasını seviyorum ama 1.2 puretech motor + emp2 platform + 8 ileri aisin şanzman ile çok daha alınası bir araç haline gelebilir yeni kasayla. Şimdiden merak ediyorum açıkçası.Hepsini görüntüle…

    E onun yerine 308 alinmazmi 😀

  6. Sailor demiş ki:

    E onun yerine 308 alinmazmi :DHepsini görüntüle…

    Motor, şanzıman, altyapı Psa'dan kasa yorumu Opel'den olursa diye dedim. Zira güncel Astra'nın tasarımını çok değiştirmezlerse 308'den daha yakışıklı geliyor bana 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu