FeaturedHaberler

Yeni kompakt crossover Hyundai Venue tanıtıldı!




Hyundai, kompakt crossover sınıfında yer alan yeni temsilcisi olan Venue modelini duyurdu. Koreli markanın New York Otomobil Fuarı’ndaki yıldızı Hyundai Venue ile ilgili detaylar haberimizde!

Ailenin en küçüğü 2020 Hyundai Venue ortaya çıktı

Küp şeklindeki tasarım hatlarıyla şehir içi bir model olduğunu belli eden Hyundai Venue, bunu detaylarında da gösteriyor. Ön kısmında geniş bir ızgara kullanılan modelin yuvarlak LED farlarını kare şeklindeki ince LED gündüz farları çevreliyor. Kaput hizasında ise sanılanın aksine yalnızca sinyal lambaları bulunuyor. Ayrıca tampon ve çamurlukları çevreleyen plastik detaylar da dikkat çekiyor.

Boyut bakımından Kona’nın altına konumlandırılan Venue; 4.03 metre uzunluk, 1.77 metre genişlik ve 1.56 metre yüksekliğe sahip. Modelin 2.52 metrelik dingil mesafesi ise Kona’dan sadece 81 mm kısa kalıyor.

Hyundai Venue’nin iç mekanına geçtiğimizde ise nispeten sade bir tasarım görüyoruz. 8 inç multimedya ekranı, 3.5 inç TFT yol bilgisayarı, USB şarj portları ve dikiz ayna kamerası donanımlarda dikkat çekiyor. Bu noktada kullanıcılar fazlasıyla geniş opsiyon listesinden istedikleri donanımları seçerek araçlarını özelleştirebilecek. Güvenlik tarafında ise aktif çarpışma uyarı asistanı, şeritte tutma yardımcısı ve kör nokta uyarısı gibi teknolojiler standart olarak sunuluyor.

Koreli marka fuarda aracın motor detayları ile ilgili fazla detay paylaşmadı. Ancak Venue’nin kaputunun altındaki seçeneklerden birisinin 1.6 litrelik Smartstream motor olacağı bildiriliyor. Şanzıman tarafında ise 6 ileri manuel ve CVT şanzıman seçenekleri kullanıcılara sunulacak. Henüz ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı bilinmeyen modelin çıkış tarihi ile ilgili bilgi paylaşılmadı.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Bir B Crossover- SUV’ u[B] daha[/B] nasıl bekliyorum, bilemezsiniz.Gece rüyalarıma giriyordu, sonunda…hatatatArtık rahat uyuyabilirim.Mükemmel hemen bunu alıp XX kişisine hava atabilirim, artık jipim var altın günleri beni bekleyin…:D

    O LED farları, dokunmatik ekranı, yüksek oturma pozisyonu anlayamazsınız.;)
    [IMG]https://media.giphy.com/media/1203DOgYNg0T16/giphy.gif[/IMG]
    [IMG]https://media1.giphy.com/media/11GWLm7bE2fibC/giphy.gif[/IMG]

  2. Bunun Hyundai versiyonu. Baya baya çakmışlar 😀
    [MEDIA=youtube]adh_3NZf2XA[/MEDIA]

  3. İnsanlar Kona’yı bile “haydi neyse” diyerek güçlükle sindirmişken bu araba tamamen gereksiz olmuş. Kona’nın satılmadığı pazarlarda sunulursa ancak öyle kabul görür.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu