FeaturedHaberler

Yeni Toyota Yaris GRMN, kamuflajlı olarak ortaya çıktı




Gizemli bir Toyota Yaris prototipi geçtiğimiz günlerde Almanya’nın Nürburgring pistinde görüntülendi. Testlerine başlanan Toyota Yaris GRMN ile ilgili detaylar haberimizde!

İkinci nesil Toyota Yaris GRMN Ring’de ortaya çıktı!

Ring’e çıkan kamuflajlı Yaris, gövde olarak selefini test katırı olarak kullanıyor. Bu yüzden aracın tasarımı ile ilgili yorumda bulunmak imkansız. Ancak TNGA platformuna geçiş yapacak modelin uzunluğunun önemli ölçüde artacağını söyleyebiliriz. Ayrıca ön kısımdaki geniş soğutma alanı, çift egzoz çıkışı ve beş bijonlu jantlar, modelin bir performans sürümü olduğunu ortaya koyuyor.

Yeni jenerasyon Toyota Yaris GRMN’nin kalbinde, önceki nesilden kalan 1.8 litrelik dört silindirli motoru koruması bekleniyor. 209 beygir güç ve 250 Nm tork sunan motorda hatırı sayılır bir performans artışı görmek yanlış olmaz. Ayrıca yine versiyona özgü olarak geliştirilen fren, amortisör ve egzoz sistemi de beklentiler arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Mazda3 tabanlı Toyota Yaris, ABD pazarına özel olarak kalacak. Modelin Avrupa sürümü ise Japonya’da satılan Toyota Vitz ile paralel yürümeye devam edecek. Bu modelin yeni jenerasyonunun da yıl sonuna kadar resmi olarak duyurulması planlanıyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geçen ABD’de satılacak olan Yaris’in konusundaa bize de gelecek olan yeni Yaris deneme sürüşünde diye bunu eklemiştim.

    Yaris GRMN özel bir seriydi. Sınırlı sayıda sipariş alındı ve tükendi. 3 kapılıydı.
    Test edilen araç 5 kapı. Yaris GR sport olabilir bu araç, GRMN olamaz. GR sport ile GRMN farklı araçlar. Yeni parti GRMN bildiğim kadarıyla önümüzdeki süreçte gözükmüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu