Haberler

2017 Ford Escape yüzünü gösterdi




Ford, bugün Los Angeles Otomobil Fuarı’nda 2017 model Escape’in tanıtımını yapacak.

Markanın tasarım yüzünün etkilerini taşıyan aracın ön ve arkasında yeni LED aydınlatmalar kullanılmış. Eğer aracı Sport paketiyle tercih ederseniz, 19″ büyüklüğünde titanyum görünümlü jantlar ve şık marşpiyellerle sahip olabiliyorsunuz.

İçeri geçtiğimiz zaman daha önemli yenilikleri görüyoruz. Tasarımı yeni direksiyon, mekanik el freninin yerini alan elektronik park freni, bardaklık ve kol desteği için yer açılmasını sağlamış.

2017 Escape, yeni bir multimedya sistemi ve gelişmiş güvenlik teknolojileri ile gelecek. SYNC 3 adındaki multimedya sistemi, uzaktan bağlantıyla aracı çalıştırılması da dahil ilgi çekici özelliklerle gelecek. Adaptif hız sabitleyici, gelişmiş park asistanı, şerit takip asistanı ve çarpışma ikazı, çarpışma önleyici fren sistemi, kör nokta uyarı sistemi, yokuş kalkış ve iniş desteği Escape’in elini güçlendiren güvenlik sistemleri arasında.

Kaputun altında ise 1.5 Turbo (180 HP – 250 Nm) motor, eski 1.6’nın yerini alıyor. 2.0 Turbo ünite ise revize edilerek 245 HP güç ve 374 Nm tork değerlerine yükseltilmiş.

 

Anıl Özdemir

Selamlar. Nişantaşı Üniversitesi bilgisayar programcılığı mezunuyum. Riot Games'te part time olarak Broadcast ekibinde,Microsoft'ta ise full time olarak IT bölümünde çalışmaktayım.E-Spor ve teknoloji ile iç içeyim. Yaşım genç olmasına rağmen küçüklüğümden beri otomobil tutkunuyum. Kaza testlerini bile keyif alarak izlerim.

İlgili Makaleler

3 Yorum

      1. 2016 ilkbaharda Amerika’da Escape, 2016 son çeyrekte ise Avrupa pazarında Kuga olarak satışa sunulacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu